Hvorfor jeg tilbyr onlinekurs for deg med fibromyalgi eller lignende!
Jeg har skrevet litt om meg selv her tidligere. Se denne artikkelen for bakgrunnen. 

En litt rotete oppvekst med mange søsken, lite penger, null sykkelhjelm, ingen barnebilstoler eller sikkerhetsseler, mye latter og glede og en god del sorger og smerte har formet meg til det mennesket jeg er i dag. Jeg er en som ikke gir opp på harde møkka! 

Samma hva som skjer så er jeg på jakt etter løsning. 

Som sykepleier er jeg opptatt av helse, og ernæring har alltid vært av spesiell interesse for meg. Da jeg selv ble syk og begynte å se sammenhengene med hva jeg spiste og hvordan jeg følte meg begynte jeg å undersøke mere hvilke prosesser som kroppen setter i gang av det drivstoffet vi putter inn. Jeg har skrevet noen lettleste artikler om kosthold her i bloggen og fortsetter å blogge om dette siden det er så viktig for oss alle.

Jeg har gått på en del smeller og kommet meg opp igjen ved hjelp av trening, riktig mat og søvnhygiene.

Nå da Amelia ble syk gikk jeg på en smell igjen og kroppen gikk til streik!


Har man fibromyalgi så har man fibromyalgi....og jeg er 100% avhengig av tid til trening daglig. Flere år der jeg ikke klarte å sette av tid til å trene flere ganger i uka slo meg til slutt ned i bakken igjen. 
Heldigvis kom jeg over frønæringa som pushet meg opp igjen, jeg fikk tilbake energien og ble kvitt smertene i kroppen etter hvert. 

Nå jukser jeg aldri med treninga mere, trening og søvn er essensielt for meg. 

Nå har jeg laget et program som kan hjelpe andre som sliter med helsa til også å komme igang igjen. 




Dette programmet er sydd sammen til et seks-ukers kurs som passer for deg som ønsker en forandring i livet til det bedre. For deg som er villig til å gjøre forandringer i hvordan du tenker for å få en bedre hverdag.

Er du nysgjerrig på programmet så bli med på gratis webinar, eller les mer om kurset her!

Sjekk min Youtube-kanal for videoer om helse og trening med mere. Klikk gjerne på å abonnere på den, det er helt gratis og da får du oppdatering når det kommer nye videoer som kan være interessante for deg.

Vil du ha varsel neste gang jeg skriver en artikkel? 
Klikk her for beskjed. ;)






0 Comments

Leave a Comment