Heidi Iren Solberg
 Nyhetsbrev om neste blogpost
Sett inn ditt navn og din e-postadresse under her for å få nyhetsbrev når neste blogpost kommer levert rett i din inbox.
Jeg lover deg at jeg ikke kommer til å spamme deg, det er noe av det verste jeg veit selv...
 Nyhetsbrev om neste blogpost
Sett inn ditt navn og din e-postadresse under her for å få nyhetsbrev når neste blogpost kommer levert rett i din inbox.
Jeg lover deg at jeg ikke kommer til å spamme deg, det er noe av det verste jeg veit selv...

Hei! jer er Heidi. 
jeg er her for å oppdatere deg på hvordan du enkelt kan leve et sunnere og renere liv

 Jeg er en voksen dame på 54 år, jeg er sykepleier av yrke og jeg har tre flotte jenter. 
Jeg er opptatt av helse og velvære, og formidler på en enkel måte hvilke trinn du kan ta i din hverdag for å få et litt sunnere liv med litt færre giftstoffer slik at kropp og sinn blir mindre stresset. 

Møt Heidi, en holistisk mamma

 
Jeg var helt utslitt av våkenetter, dårlig søvn og mangel på trening!

Tidligere hadde jeg trent meg opp fra langvarig liggende stilling på grunn av fibromyalgi til å ha det veldig bra fysisk og psykisk.
Så ble min yngste datter syk, og dette sparket på en måte bena under meg. Å være godt trent hjalp meg ikke, jeg gikk rett i kjelleren!
Hun har nesten ikke vært på skolen på 5 år og all min ledige tid går med til å gruble på hvordan jeg skal kunne hjelpe henne og hva som egentlig feiler henne. Jeg har stor respekt for det norske helsevesenet, og som sykepleier er jo jeg en del av dette.
Men det norske helsevesenet kunne etter 2,5 år fremdeles ikke hjelpe oss!

Vi fikk tilbud fra en spesialist i nevrologi og barn med adferdsforstyrrelser i Los Angeles om å komme dit for diagnose og behandling. Jeg solgte den lille snekka mi for å finansiere reisen og vi pakket og dro trøtte og slitne på eventyr.

Der kom jeg over ett produkt som var helt nytt for meg, men jeg stolte på den amerikanske legen som introduserte dette for oss og følte at jeg hadde ikke noe å tape på å prøve.

Samtidig som min datter ble diagnostisert og begynte med flere behandlinger, fikk jeg også hjelp. Vi brukte begge dette produktet, som Dr Chris sa; "Amelia needs this every day, and you could certainly benefit from it too."

Etter kort tid begynte energien å komme tilbake, og jeg sov bedre også. Min datters helse forandret seg også til det bedre for ei stund, men hun er fremdeles under utredning og behandling. 

Det er tøft å ha fibromyalgi, og det er tøft når ungene våre blir syke. Så dobbel belastning har igjen satt sine spor i min arbeidsevne. 


Nå har jeg jobbet utrolig mye de siste årene.  
Jeg driver en hud og helseklinikk, og jeg jobbet deltid på sykehuset i tillegg. OG jeg hadde fremdeles energi! Må nesten tvinge meg selv til å sette meg ned og hvile. 

Nå har jeg igjen blitt nødt til å redusere arbeidsmengden utenfor hjemmet av hensyn til oppgavene rundt mammarollen til en ungdom som ikke fungerer optimalt. Det handler ikke om at jeg ikke orker å jobbe så mye lenger, jeg jobber like mye nå, bare med andre ting. 

Når hjernen til en med fibromyalgi blir utsatt for store mengder stress skjer det en "lockdown".... jeg greier rett og slett ikke å holde fokus så lenge i gangen. En krevende jobb ved sykehuset ble rett og slett for mye for meg akkurat nå.


Med rene helse-og velværeprodukter og et aktivt liv kan jeg likevel fungere godt nok i hverdagen til å ta meg av familien min og klinikken og å hjelpe andre til også å få en bedre hverdag til tross for fibromyalgi og andre plager. Jeg kunne ikke klart med uten disse produktene og de hjelper meg til å holde meg aktiv.

Nå har vi også til slutt fått svar på hva Amelia har slitt med i mange år. 

Hun har co-infeksjoner etter borreliose. Hun ble bitt av fått som 8-åring, fikk antibiotika den gangen, men magesmerter og andre smerter ble en del av hennes hverdag bare et par måneder etter det flåttbittet. 

Da hun  var 12 år kollapset kroppen hennes helt og siden da har hun stort sett ligget på sofaen. I perioder er hun bedre, spesielt sommeren er fin, men hun fungerer ikke. Så nå reiser vi for å få behandlet henne i Polen. Det norske helsevesenet fungerer ikke bra når det gjelder borreliose og infeksjoner som kommer av det. 
Vi har startet en spleis for å finansiere behandlingen da vi ikke har flere gamle båter å selge.... :) 


Vil du vite mer?
Kontakt meg!

Contact Me