Borreliose
En diagnose som er en stor utfordring
Jeg tilbyr deg det jeg har samlet av informasjon etter at min datter endelig fikk en diagnose etter mange års sykdom. 
Denne siden er kun ment til informasjon og jeg hverken anbefaler eller fornekter noen behandlingsformer da hvert tilfelle må behandles individuelt og av en ansvarlig lege/terapeut.

Jeg er sykepleier, ikke lege eller naturterapeut, men jeg deler villig mine erfaringer og adresser som jeg har samlet gjennom disse årene.

Å få stilt denne diagnosen er kanskje det første skrittet å ta!

Dersom du vet at du er bitt av flått og har fått den markerte røde ringen, så har du pr definisjon borreliose. Selv da er det bare ca 50% sjanse for at det påvises med de blodprøvene som taes i Norge. 

Vår kamp for å stille diagnose og få behandling har jeg skrevet om i bloggen min.

Vibrant er et stort amerikansk laboratorie som tester mennesker over hele verden for tusenvis av diagnoser med det beste og nyeste labutstyr som finnes. Her sendte jeg inn Amelias blodprøver og fikk resultatene to uker etter. 

For å få sendt inn blodprøver må det opprettes en konto av helsepersonell som bestiller prøvene. 
Denne jobben innebærer å bestille korrekte prøver, veilede angående forsendelse og prøvetaking, samt grov-analyse av prøvene når de er utført. Denne jobben tar jeg kun kr 500,- for å utføre slik at det blir enklere og tryggere å bestille prøvene for deg som pasient eller pårørende. 

Når du har fått prøvesvarene er det opp til deg selv å finne behandlingsmetoden som dere ønsker å prøve. 

Og det er her det er en virkelig jungel, og vanskelig å finne frem. 

Jeg legger her ut noen adresser som jeg har fått i min søken etter kunnskap. Så er det opp til deg å ta kontakt med disse og finne ut om de er noe du ønsker å bruke. Medisinene han anbefaler i bøkene sine kan du bestille online, men les en av bøkene først!


Eteriske oljer og frønæring kan også benyttes for å styrke kroppens immunrespons. Spør meg om mer informasjon om du vil vite mer om det. 

Lyme.no forening i Norge