Frønæring, hva er egentlig greia?
Det er KRAFT i FRØ 
 
Frø er begynnelsen til alt liv slik vi kjenner det.
Hvert næringsstoff, hvert vitamin, hvert mineral du finner i en frukt eller hvilken som helst vekst har vokst ut fra et enkelt frø. 

MEN HVA ER DET MED FRØ?

Et frø utgjør en svært liten prosentandel av den totale vekten av et bær, frukt eller en blomst, men de inneholder de mest potente og konsentrerte helsemessige egenskapene.

Et frø inneholder alt en plante trenger for å vokse seg stor. 

På grunn av dette er de ekstremt næringsrike.
 
Grunnlaget for noen av mine favoritt-produkter er FRØENE som har blitt valgt – de er livets genesis. 

Du har sikkert blitt anbefalt å spise bær og grønnsaker som beskytter oss mot frie radikaler. 

Hva mange ikke vet er at den mest kraftfulle delen av disse ingrediensene, hvor alle disse egenskapene kommer fra, er fra frøene! 

′′ Spis frøet ′′ og du er bedre næret enn om du spiser de andre delene av planten. 

Økologiske non-gmo-frø (ikke genmodofiserte) er også en god kilde til fiber, sunt monumettet fett, polyumettet fett og mange livsviktige vitaminer, mineraler og antioksidanter. De inneholder også et høyt spekter av proteiner, essensielle fettsyrer, fosfolipider og kan gjenopprette dna og er stamcellestimulerende. Hva mer kan man be om? 

VISSTE du også at frø faktisk kan bidra til å redusere for høyt blodsukker, kolesterol og blodtrykk? 

I tillegg består frø av kraftige fysiologiske biokjemikalier som kan hjelpe kroppen til å gjenopprette ubalanser 
Alle frøene som som er brukt i frønæringen jeg bruker er økologisk og non-gmo, og dermed av høyeste og reneste kvalitet!


Når du fokuserer på sunnere mat, spiser renere og mindre bearbeidet mat vil det bidra til bedre helse. Vi er ikke laget for å leve av veldig bearbeidet og ferdiglaget mat. Alle problemene som flere og flere sliter med, tarmproblemer, betennelser, inflammasjoner i kroppen, smerter, søvnproblemer, stress i kroppen og mye mer kan være et resultat av at tarmen vår ikke har det helt bra. Den vet ikke hva den skal gjøre med alt den får levert....så da venter den litt og ser....og det begynner å gjære i tarmen og giftstoffene hoper seg opp. Så kan tarmen bli lekk...og giftstoffene siver ut og kan vandre rundt i kroppen med blodet vårt. 

Du vet at det er noe som heter obstipasjonsdepresjon. Det betyr at når man får forstoppelse blir man nedtrykt....fordi giftstoffene i tarmen forgifter oss. 

Frø kan hjelpe mot betennelse, smerter, stive ledd og problemer med magen blant annet. Frøene jeg bruker er kaldpresset fra Bringebær, Nigella Sativa og Grønn Chardonnay. 

Jeg vil anbefale deg å google de frøene og se hva du får opp om de. Så kan du tenke deg hvordan de er for kroppen vår når de er kombinert i en liten porsjonspakke, bare å helle nedpå. Ikke bearbeidet på annen måte enn at de er kaldpresset! Ellers kommer de ut like hele.....frø er vanskelig å tygge...spesielt de bittesmå. 
Vil du ha mer informasjon om hvordan du kan ta ansvar for din egen helse? Her er mine tre gratis tips for bedre immunforsvar! 

For mine videoer om helse og velvære, gå til min Youtube-kanal! Sørg for å klikke på abonner på kanalen min, det er helt gratis og uforpliktende.

Liker du bloggene mine?
Hvis du vil ha varsel når jeg har blogget, signer her så får du varsel rett i postkassa di!

0 Comments

Leave a Comment