Mine "must-haves" 

Jeg elsker denne maskinen!

Det er en drøm å ha denne kremfargede skjønnheten i hjemmet! 
Den kan stå fremme på benken hele tiden fordi den er estetisk å se på!

Artisan-modellen er tilgjengelig i mange farger, slik at den kan passe til kjøkkenet ditt. Maskinen oser av tidløs eleganse. De avrundede formene og glatte overflatene er estetisk tiltalende og lett å bli imponert over.
Blenderen har  10 forskjellige hastighetsinnstillinger. Når du bytter fart, merker du raskt at motoren er nøyaktig og direkte.
Hastighetsregulatoren er laget i krom og er på hodet på maskinen som kan vippes. På hodet kan du feste forskjellige tilbehør og fjerne dem lett når du vil rengjøre maskinen. 
Inkludert i pakken er en rustfri stålskål med en kapasitet på 4,8 liter. Du får også en ballongflail, en flat visp og en deigkrok. Alle er laget av rustfritt stål, som er en nyhet for premium modellen.
Ettersom maskinens kropp er laget av metall, er den robust og holdbar. Det er derfor Artisan varer lenge i hjemmet ditt selv ved daglig bruk. Mikseren er veldig stødig i bruk og er en fryd å bruke. Bare la fantasien flyte og lag de skjønneste retter med dette hjelpemiddelet!
Med Artisan K400 blenderen fra KitchenAid får du en maskin i høy kvalitet med en høyeffektiv yteevne. Du kan blende selv de vanskeligste ingredienser og få et ensartet resultat. Du får en solid maskin framstilt av formstøpt metall og med en 5 års garanti. Blenderen består av 3 deler- de asymmetriske knivbladene, glasskanne med riller og Intelli-speed motoren med 1,5 hk. 

De forut-innstilte programtypene som is-knusing, is-drikke og smoothie er enkle snarveier. Du kan også utforske de 5 hastighetene som maskinen er utstyrt med. Intelli-speed motoren registrerer innholdet i blenderen og opprettholder den optimale hastighet. Maskinen har også en selvrensings-syklus så du alltid kan være sikker på at blenderen er klar til neste oppgave.

Blenderen er skapt for intensiv daglig bruk og har en solid konstruksjon. Så føl deg endelig trygg på at Artisan K400 klarer enhver oppgave i kjøkkenet med deg, og at dere sammen kan skape smaksopplevelser og konsistenser bare fantasien setter en stopper for. Maskinen fåes i en masse skjønne farger så du kan finne den maskinen som passer best hjemme hos deg.

The Secret

Boka for deg som ønsker personlig utvikling for din egen del, og for å snu negative tankemønster til positive refleksjoner. Boka er sammensatt av en rekke sitater og refleksjoner gjort av kvinner og menn fra alle samfunnslag og yrker.
I denne boka vil du lære hvordan du kan bruke hemmeligheten i alle aspekt av liver ditt - fra penger, helse , forhold. lykke, familie, jobb, og alle andre forhold i livet ditt.
Denne boka kan hjelpe deg til å se det meste i et nytt lys slik at du kan finne glede i alle deler av livet ditt.
The Secret inneholder visdomsord fra kvinner og menn over hele verden som har brukt kunnskapen for å oppnå god helse, rikdom og lykke. De viser deg ved eksempler hvordan man kan oppnå det som betraktes som helt umulig!
Denne boka er en perle du bør unne deg!
Jeg elsker å bruke dette programmet, og jeg liker aller best å starte hver morgen med det. Jeg ruller ut yogamatta på baderomsgulvet fordi der er det godt og varmt, og det er kort mellom noe å holde seg fast i når jeg mister balansen. Det er en super start på dagen, og har jeg bare ti minutter, ja da gjør jeg en solhilsen i 10 minutter.....

Det er ikke hver dag det frister å gå ut og gå tur eller trene utendørs på annet vis, og da er onlineyoga et supert alternativ. I tillegg vet vi jo at yoga kan hjelpe oss mot stress og søvnløshet fordi det balanserer oss. 

Start med 14-dagers programmet som går igjennom alle de vanligste stillingene dersom det er lenge siden du gjorde Yoga sist, eller du er helt ny til Yoga. 

Onlineyoga har hundrevis av videoer på nett i tillegg til Live-sendinger du kan delta ved. De har 20 dyktige instruktører og klasser for alle fra nybegynner til erfaren. 

Med onlineyoga kan du praktisere Yoga når du vil og hvor du vil. Du trenger bare en yogamatte. 

Tigeni – fremtidens helseportal

Tigeni tilbyr et bredt spekter av helsetjenester gjennom sin digitale helseplattform med BankID-innlogging til bedrifter og privatpersoner. Med trygge og enkle hjemmetester kan du følge dine blodverdier over tid.

Få råd og veiledning om hvordan du kan tilpasse din livsstil for en sunnere hverdag og
en bedre helse. Alle resultater kan våre brukere se på mobil eller PC.

Inkludert i hjemmetesting

 • Hjemmetest og laboratorie-analyse
  Kit som inneholder alt du trenger for å kunne utføre fingerprikktesten hjemme og sende den til vårt laboratorium. Kitet inneholder et instruksjonshefte som veileder deg trinnvis gjennom prøvetakingen.
   
 • Resultater du kan stole på
  Dine resultater blir kontrollert av spesialist med doktorgrad i medisinsk biokjemi. Dersom dine verdier er vesentlig utenfor referanseverdiene så vil du få en henvendelse fra lege.
   
 • Motiverende resultatgrafer
  Resultater vises i et oversiktlig dashboard på din mobil og pc, slik at du enkelt kan sammenligne resultater over tid. Resultatene sammenlignes med nordiske referanseverdier også benyttet av norske fastleger.
   
 • Informasjon og veiledning
  Tigeni gir deg informasjon og veiledning i ditt dashbord slik at du har muligheten til å forbedre og forstå dine verdier. Gjennom innovasjon og informasjon gir de deg motivasjon til en sunnere livsstil.