Hvordan reagerer du på menneskene i livet ditt?
Hvordan er du vant til å reagere når menneskene rundt deg oppfører seg på bestemt måter? 
Er du forhåndsprogrammert til å reagere på en bestemt måte? 

Hvordan går pulsen din når sjefene din plutselig og uventet kommer brasende inn i rommet dr du er. Kjenner du på stress, reagerer du med angst og lurer på om du har gjort noe galt? Hva er din automatiske respons på andres adferd?


Se for deg dette scenariet: 

Noen kommer inn i rommet og begynner å fortelle deg med høy stemme hva du skal gjøre og hva du ikke skal gjøre, betyr det at de hater deg? 
Betyr det at de mishandler deg? 

Eller betyr det ganske enkelt at de har en tøff dag?

Jeg tenker at: hvilken mening du gir det som skjer rundt deg, vil øyeblikkelig påvirke og forandre på hvordan du føler om det. Følelser er livets bensin.

Følelsene du er vant til å ha er bestemmende for om du får et kvalitetsliv eller et smertefullt liv. Det er følelsene våre som former vår oppførsel, hva vi gjør. Det er følelsene som gir oss tilgang til opplevelsene i livet som vi liker eller misliker eller til og med hater. 


De følelsene vi har er vi blitt avhengig av å føle. 

Dette er en avhengighet på lik linje med andre avhengigheter. 

Dersom du fra du var liten var vant til å føle mye smerter, er du blitt avhengig av å føle smerter for å føle deg levende. Selv om du kanskje ikke ønsker å føle smerter, vil din undernevissthet gjøre nesten hva som helst for å få deg til å føle smerter for at du skal føle deg trygg og levende. 

I det øyeblikket du blir oppmerksom på hva du føler kan du begynne å forandre på dette, men så lenge dette er en godt skjult hemmelighet er det vanskelig å forandre på det, og livet ditt kommer til å være akkurat slik som det alltid har vært. Fremtiden blir en kopi av fortiden selv om vi ønsker oss forandring dersom vi ikke blir klar over mønstrene vi følger følelsesmessig.

Hvis noe skjer og du fokuserer på det  så er spørsmålet her og nå; er dette slutten eller begynnelsen? 

Vil det føles annerledes inni deg om du tenker at dette er begynnelsen på et nytt kapittel eller slutten på et kapittel i livet?

Kommer du til å reagere og oppføre deg annerledes på de to scenariene? 

Og når noe forferdelig skjer i livet ditt, noe skikkelig grusomt, er det Gud/skjebnen/universet som tester deg? 

Straffes du? 

Belønnes du? 

Er det Karma? 

Fortjener du det? 

Hvis du tenker at du fortjener en smerte eller et problem vil du reagere helt annerledes på det enn om du tenker på det som en utfordring du skal møte. 

Så du skjønner, hvilken mening vi gir det som skjer i livet vårt, det er det som kontrollerer livet vårt. 

Meningen vi gir det er svaret! 

Syns du det er vanskelig å håndtere livet? 

Havner du lett i gamle mønstre der du slett ikke trives? Du er ikke alene, det er mange som strever med å komme videre i livet og snu gamle mønstre til noe mere positivt. 

Dette er noe av det jeg finner mest tilfredsstillende å jobbe med. 

Onlinekursene mine gir deg hjelpemidlene for å komme ut av sporene du ikke ønsker å være i og å lage deg nye og bedre måter å håndtere livet ditt på. 



Vil du ha en mail neste gang jeg blogger? Klikk her!

Følg meg gjerne på youtube her! Klikk på abonnere (det er helt gratis) så får du oppdatering når jeg legger ut noe nytt. 



0 Comments

Leave a Comment