Hvordan kan du få det bedre med din fibromyalgi?
Du som har fibromyalgi, du som sliter med lammende smerteanfall og utslitthet og dårlig nattesøvn, det finnes håp!

Du som ikke har fibromyalgi...se for deg at du er i ferd med å få influensa. Den følelsen i kroppen ligner mest på sånn det kan føles når man har fibromyalgi. Bare at den går ikke over om et par dager...





I flere år var jeg selv helt sengeliggende av smerter og utslitthet. 

Men hva ER fibromyalgi? Les denne blogposten for mer informasjon om hva fibromyalgi er. 

Stress er helt klart en utløsende faktor. En av årsakene til stress er ofte et ønske om å være perfekt for alle andre. 

Å stå på pinne for de du har rundt deg, være en mamma, elskerinne, venninne, slank, veltrent, dyktig i jobben, lage mat og stelle det perfekt for alle rundt deg, og så glemmer du å sette av tid til å bare være! 

Å BARE VÆRE! Kjenn litt på den tanken. Når VAR du bare sist? 

Å sette av tid til deg selv og gjøre noe som er bare for deg!

Jeg brukte lang tid på å komme meg ut av sofaen og i gang igjen. Jeg gjorde mange ting feil og andre ting riktig og lærte underveis hva som faktisk skal til! 

Dette er kunnskap jeg har delt med andre og det er også forskningsbasert. 


Flere år med daglig trening, alt fra bare å gå 400 meter til å sykle flere mil gjorde meg til slutt i stand til å begynne å jobbe igjen for fullt!



På bakgrunn av den erfaringen jeg gjorde meg disse årene og på bakgrunn av min kunnskap som sykepleier har jeg satt sammen et 6-ukers online kurs for å hjelpe deg ut av sofaen.

Nå jobber jeg som sykepleier, jeg har startet og driver min egen hud og kropps-pleieklinikk og jeg elsker livet mitt! Jeg hjelper deg som har fibromyalgi til å komme deg i gang igjen med aktivitet gjennom mitt onlinekurs. 

Vil du ha hjelp av meg til å komme igang? 

Vil du ha noen å holde i hånden som veit hvordan livet kan sparke bakut når du prøver så godt du kan? 

Jeg har gått veien frem og tilbake flere ganger, og kommer til å fortsette å gjøre meg erfaringer om helsa mi nå som jeg jobber for meg selv også. Disse erfaringene deler jeg gjerne med deg her på bloggen min, og også personlig om du ønsker det. 

Trenger du hjelp med å komme deg ut av sofaen og begynne å røre på deg? Klikk her!

Vil du ha oppdatering neste gang jeg blogger? Klikk på denne linken
Sjekk min Youtube-kanal for videoer om helse og trening med mere. Klikk gjerne på å abonnere på den, det er helt gratis og da får du oppdatering når det kommer nye videoer som kan være interessante for deg. 

0 Comments

Leave a Comment