Oppdatering om Amelias kamp for en bedre helse
Nå er det lenge siden jeg har oppdatert, og det er ikke fordi det ikke skjer noe, men det skjer jo egentlig så mye....men det går ikke så fort som vi skulle ønske.

Men det går altså fremover, om enn med museskritt. Amelia ønsker minst mulig fokus, så derfor kan jeg ikke skrive så mye om det. 

Vi hadde planer om å reise tilbake til Gdansk og ta en SOT-behandling til nå i høst. Den SOT-behandlingen hun tok i mars er nå ute av kroppen, og det er lurt å gjøre flere slike behandlinger siden hun absolutt ikke er kvitt borreliose-mikrobene/bakteriene. 

Vi må utsette den turen til etter jul fordi hun fikk lungebetennelse i september, så fikk hun bihulebetennelse og halsbetennelse i oktober. Kroppen hennes er altfor sliten til å tåle særlig tøff behandling nå, så det må utsettes ihvertfall til over jul. Vi forsøker så godt vi kan å ta en dag om gangen og se hvordan det går. 

Amelia bruker nå noe som heter Buhners Protocoll. Det er en masse urtemedisiner som en amerikansk lege som selv fikk borreliose har forsket frem. Sammen med denne protokollen bruker hun en haug med tilskudd som styrker kroppen hennes og på sikt også immunforsvaret, som selvsagt ikke er på topp både på grunn av borreliosen og antibiotikaen hun gikk på. Det bryter jo ned immunsystemet også. 

Det er altså en runddans hvor man egentlig ikke helt veit hvor man skal starte og avslutte, hvor lenge skal man bruke tusenlapper hver måned på noe som "kanskje" virker? Vi har ingen tid å miste, Amelia er lei av å være syk hele tiden og mister dyrebar ungdomstid for hver dag som går der hun ikke orker annet enn å sitte og ligge i sofaen. 

Her er link til trailern til en dokumentar som er laget. Den handler om ei ung jente som få samme diagnose som Amelia

Bildet jeg bruker i denne artikkelen er fra den turen Amelia og jeg hadde til USA for å besøke nevrolog i Los Angeles da Amelia var 14 år. 
0 Comments

Leave a Comment