#kvinnehelse23, hva er det?
15.-17. april 2023 hadde vi det første #kvinnehelse GRATIS online eventet.

Jeg fikk ideen for et par måneder siden etter å ha brukt mye tid på å lete etter alternative behandlingsalternativer til min datter som lider av borreliose og co-infeksjoner etter borreliose. Hun er fremdeles alvorlig syk selv om vi ser en viss fremgang etter de behandlingene hun har fått. Det er fremdeles en lang vei å gå. Det er en seig sykdomstilstand å behandle. 

Det er så vanskelig å danne seg en oversikt over behandlinger som finnes i det alternative spekteret. Det finnes ingen oversikt over hva som finnes, og det er vanskelig å vite hvilke søkeord man skal bruke når man leiter på internett i det alternative spekteret.

Det er mange tilstander, diagnoser og plager der det offentlige helsevesenet kommer til kort hva gjelder tilbud til oss, og vi er da overlatt til å klare å finne frem selv i et mylder av tilbud. 

Selv har jeg fibromyalgi og jeg har utviklet en metode basert på forskning for å hjelpe andre med fibromyalgi til å finne tilbake til en hverdag med mere glede og mestring. Jeg tilbyr også onlinekurs der du kan finne ditt sanne jeg og oppnå personlig vekst og utvikling, og et program for å bli kvitt automatiske negative tanker samt flere program under utvikling. 

Å jobbe med personlig vekst og utvikling er utrolig givende og tilbakemeldingene for de som er med i de programmene er at det hjelper de på alle områder i livet. Dette ønsker jeg å dele med så mange som mulig, og jeg ønsker at alle skal kunne se at de har flere valg!

Jeg har vært tilskuer/lytter til mange online Summits på engelsk med forskjellige temaer, og har hatt utrolig utbytte av dette både faglig og personlig. Og plutselig kjente jeg at dette skal jeg arrangere på norsk!

To måneder etter hadde vi det første eventet og det var en kjempesuksess!

Vi sendte live i zoom i 8 timer hver dag i tre dager og det var en fantastisk stemning hele veien. 


Sååååå mange fantastiske kommentarer og tilbakemeldinger som vi har fått både underveis og etter arrangementet. 

Det var tydelig at det var et hull i markedet her, og det hullet skal vi fortsette å fylle. 

Jeg satte i gang i februar 2023 med planleggingen og fikk med totalt 10 andre helsecoacher og veiledere som tilbyr kurs og informasjon online til eventet i april. 

Planleggingen gikk fort, vi hadde lite tid til markedsføring og vi var henrykt over 250 påmeldte og hele lørdag og søndag fra ca kl 1000 på morgenen og frem til kl 1800 var det konstant ca 60 stykker pålogget zoom og facebook-gruppa vi sendte i samtidig. 


Dette var vårt første event, og dette var bare begynnelsen! 

Neste år 12.-15.april 2024 skal vi ha neste event og da vil det handle om hormonell helse, overganger og sexualitet i overgangene. 

Vi gleder oss allerede og regner med at det blir et mye større event når vi nå har ett helt år å planlegge det på og sende ut informasjon om det på. Det kommer til å være flere tilbydere og jeg har noen gullkort i ermet denne gangen også. 


Vi kommer til å poste på en offisiell facebooksiden om eventet etter hvert som vi får programmet på plass, så følg med og del gjerne informasjonen videre med dine venner. På denne offisielle facebooksiden vil det komme informasjon når ting begynner å komme på plass. 

Mer informasjon om kursene mine får du via denne linken. 

Følg meg gjerne på youtube her! Klikk på å abonnere så får du oppdatering når jeg legger ut noe nytt. Det er helt gratis!

0 Comments

Leave a Comment