Amelias kamp mot co-infeksjoner etter Borreliose
Litt oppdatering på en iskald januarsøndag.

Det har vært lite fremgang de siste månedene, vinteren har alltid vært tung for Amelia etter at hun ble syk. Hun blir mere sliten og plages mer med smerter i kroppen på vinterhalvåret. 

I september fikk hun en lei lungebetennelse som utviklet seg til bihulebetennelse og endte med halsbetennelse. Immunsystemet strever med å holde infeksjonene nede. Planen var å reise til Gdansk igjen til St.Lukes clinic i fjor høst, men siden hun ble så syk så har vi utsatt dette. 

Amelia blir nå fulgt opp av en naturmedisiner i Skien. Hun er utdannet lege i USA, men på grunn av merkelige lover så kan hun ikke praktisere som lege i Norge. Hun er spesialist på immunologi, så når hun mener Amelias immunsystem er for svakt til å sette igang med krevende behandling igjen, så lytter vi til det og derfor har vi utsatt SOT-behandlingen. Jeg forklarer denne behandlingen i denne artikkelen. 

Vi skal nå igang med nok en ny behandling som er i kategorien frekvensbehandling. Det heter Frequenzy specific microcurrent. Jeg vet lite om det ennå, men har full tillit til denne natur-legen som vil prøve dette ut. Det finnes en del skrevet informasjon om dette, men dessverre ikke mye forskning. Sånn er det med det meste som er alternativt....ingen legemiddelfirma som tjener penger på at dette faktisk fungerer og dermed ingen til å betale for kostbar forskning! Det blir spennende å se om Amelia får effekt av dette. 

Vi har også selv gått til anskaffelse av en dings, en frekvens-blåser. Jeg vet det virker søkt....men det er sååååå himla mange som forteller at de har effekt av denne på så mange forskjellige plager, så det skader ikke å gjøre et forsøk. Den kostet ikke så fryktelig mye, og så lenge Amelia er villig til å prøve, så er vi villige til å betale!

Vi har også blitt kontaktet av flere som ønsker å få hjelp til å både få tatt de blodprøvene som trengs for å finne ut om man har co-infeksjoner etter borreliose, og som ønsker informasjon om hva som tilbys i Gdansk og hva vi har prøvd. Derfor fortsetter jeg å blogge om dette, da det også kan hjelpe andre som sliter med å få hjelp i helsevesenet for sin sykdom i forbindelse med borreliose. 

Etter at distriktsavisene TA og Varden skrev artikler om Amelia har jeg blitt kontaktet av sykepleier som jobber ved en klinikk i Bergen der de har utført behandlinger på flere med borreliose og co-infeksjoner etter borreliose med forskjellige apparater og utstyr som er alternative til det som vanligvis tilbys. Jeg kommer til å undersøke dette nærmere i løpet av våren. Navnet på den klinikken er Health Optimizing Bergen. Jeg tror de bruker noe av det samme utstyret som Amelia skal få behandling med i Skien hos denne naturlegen vi har kontakt med.

Jeg har også blitt kontaktet av en Biopat som vil gi Amelia tre gratis behandlinger med sitt system, vi må bare vente på snøfrie veier....det er langt å kjøre på tvers av landet midt på vinteren. 

Jeg er så himla takknemlig for alle som støtter oss, både med gode ønsker, bønner, tilbud om behandlinger og også de som får hjelp av at vi deler den kunnskapen vi tilegner oss i denne prosessen. Del gjerne videre!

Del gjerne videre denne linken til spleisen vi startet for å finansiere behandling videre. Samtidig øker du fokuset på denne grusomme sykdommen som rammer titusener hvert eneste år!

Så det er en del som skjer. 

Amelia tok pause fra Buhners protocol midt i desember, men skal starte opp igjen nå i januar er planen. Fra mitt ståsted så ser hun dårligere ut nå enn da hun tok disse urtetinkturene daglig, men for henne så tror jeg det er vanskelig å skille når formen er såpass dårlig som den er nå. Det blir litt sånn hva er forskjellen på sliten og sliten....

Dersom du kjenner noen som har ressurser vi trenger eller kunne trenge informasjonen jeg deler, så del gjerne denne blogposten videre.

Har du helseproblemer som ME, fibromyalgi eller andre diagnoser du ikke vet hvorfor du har fått?
Visste du at 8 av 10 med disse diagnosene viser seg å ha borreliosebakterier i kroppen når de blir testet med de rette verktøyene?

Jeg kan hjelpe deg med å få tatt de prøvene du trenger for å finne ut om det er borreliose eller co-infeksjoner etter borreliose som er årsaken til de problemene du har. Kontakt meg for mer informasjon på post@dermafin.no

Vil du ha varsel neste gang jeg skriver en artikkel om Amelias behandling eller borreliose?

Hvis du allerede har fått beskjed trenger du ikke klikke på denne igjen.


0 Comments

Leave a Comment