Hvordan lukkede dører førte meg dit jeg er i dag
Jeg var i full stilling i turnus som sykepleier. Hadde utdannet meg som voksen, endelig hadde jeg funnet ut hva jeg skulle bli når jeg ble stor….


Etter mange års sykdom, (jeg var nede for full telling pga fibromyalgi og livet generelt i mange år, NAV ville at jeg skulle søke ufør…) hadde jeg endelig funnet mitt mål og mening. Sykepleier!

Jeg tok utdannelsen over fire år med støtte fra NAV; TUSEN TAKK for at verdens flotteste veileder fulgte meg i prosessen og hadde trua på meg.

Så fikk jeg 100% stilling med en gang jeg var ferdig utdannet, og glede og lykke! Sleit en del med overgangsvaktene, altså når man jobber til 2230 på kvelden og skal forte seg hjem og sove og starte på jobb kl 0700 eller 0730 neste morgen. Samtidig ble min yngste datter syk og jeg hadde problemer med å kombinere jobb og omsorgen for henne. 

Gikk på en smell så det smalt, og NAV mente jeg burde være 50% ufør. Jeg satte igang prosessen med å søke på dette, samtidig som jeg jobbet 50% og håndterte en syk unge som stadig ble kjørt med ambulanse fra skolen til sykehuset, og som til slutt bare ble liggende hjemme på sofaen.

Jeg skiftet jobb for å prøve om en annen turnus kunne fungere for meg, hadde ikke lyst på uføregrad. 

Jobbet 3 dager a 12 timer, fri 7 dager, så 4 dager a 12 timer og fri 7 dager. Da fikk jeg mye tid hjemme til å drive omsorg. De ukedagene jeg var på jobb var Amelia hos sin far.

Så fikk jeg ganske god tid de ukene jeg var hjemme, og jeg er en rastløs sjel…..jeg gikk på kurs og lærte   meg å sette fillere og å bruke en maskin som heter TVR. Jeg skrev litt om det på face, fikk flere meldinger fra folk i distriktet som ønsket litt hudbehandlinger med fillere, skinboosting og å fjerne stilkvorter og hudfliker. 

Så da startet jeg i et lite hjørne i en frisørsalong hos en venninne de dagene jeg var hjemme fra den andre jobben. Altså etter at jeg hadde brukt mellom 2-3 timer på å få Amelia opp av senga og få i henne mat etc…

Jeg fikk så utrolig mange spørsmål om flere behandlingsformer, og skjønte at her var det et stort marked! Så da "gønna jeg på" og tok resten av utdanninga til kosmetisk sykepleier på noen få måneder og åpnet en fullverdig hudpleieklinikk for to år siden.

Nå kombinerer jeg det med å jobbe litt i hjemmesykepleien fordi jeg elsker den jobben også. 

Etter at Amelia ble frisk kunne jeg jobbe mye mere, så nå har jeg jobba 150% i snart 2 år. Uten å gå på en smell eller møte veggen….takket være et mat-tilskudd jeg tar hver dag.

Så når dørene for å jobbe en vanlig skiftordning for sykepleiere lukket seg både på grunn av Amelias sykdom og egen helse, så åpnet det seg helt nye dører. 

Moralen er; pust med magan! 

Når noen dører lukker seg, så er det andre som åpner seg. Man må bare være åpen for det, og bli med strømmen. 

Go with the Flow….


Kommentèr gjerne i kommentarfeltet under her i bloggen. 😍


Vil du ha mer informasjon om hvordan du kan ta ansvar for din egen helse? Her er mine tre gratis tips for bedre immunforsvar!

Liker du bloggene mine? Hvis du vil ha varsel når jeg har blogget, signer her så får du varsel rett i postkassa di!

0 Comments

Leave a Comment