Oregano essensiell/eterisk olje
Oregano antas å ha sin opprinnelse på fjellsider i Hellas, Italia og over hele Middelhavet. Faktisk forteller den greske legenden at gudinnen Afrodite dyrket aromatisk oregano i hagene i Olympus-fjellet for å gi glede. I dag er den mye brukt i kjøkken over hele verden. 
Vi forbinder oftest ikke denne oljen med de oljene vi smører på kroppen, så med denne bloggen gir jeg deg noen tips for bruk av oregano eterisk olje i håp om at den kan bli en favoritt i din egen olje-samling.

Bruk essensiell oreganoolje i badekaret ditt.
Etter en lang dag ute på jobb eller travle helger med de minste, hva er vel bedre enn et avslappende bad? Med den krydrede og stimulerende essensielle Oregano-olje kan du forvandle et helt vanlig bad til en spa-lignende opplevelse. Den beroliger huden din samtidig som den frisker opp sansene dine med sin sterke, urteduft. Bare tilsett 6-8 dråper av denne forfriskende oljen i et rennende bad og synk inn i total lykke!

Nyt en magisk massasje med essensiell oreganoolje
Takket være sin beroligende aroma, er Oregano eterisk olje spesielt fantastisk når den brukes som massasjeolje på trette muskler.  
Enten det bare er slutten av en travel uke eller du har jobbet spesielt hardt på treningsstudioet, vil massering av eterisk olje av oregano i nakken, skuldrene og ryggen garantert gi deg godfølelsen.

For den perfekte blandingen, kombiner noen dråper oregano med 10 ml Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex og nyt. 


Håret ditt blir vakrere med Oregano essensiell olje.
Å ta vare på lokkene våre og holde de myke og sunne er en av de beste måtene å sikre at vi føler oss på topp! Det bidrar til å øke selvtilliten og tryggheten vår. For å få håret ditt til å lukte like vakkert som det ser ut, hvorfor ikke prøve å tilsette noen dråper Oregano eterisk olje til favorittsjampoen din? Ikke bare har den en fantastisk duft, men den vil rense og gi næring til håret og hodebunnen også!

Perfeksjoner din parfyme med essensiell oreganoolje

Selv om den har utallige fordeler og gode egenskaper er utvilsomt favoritten vår med Oregano eterisk olje dens utrolige duft! Varm, urteaktig og innbydende, Oreganos duft er spesielt potent ettersom oljen er dampdestillert fra planten. 

Jeg elsker å kombinere den med andre essensielle oljer for å lage vakre signaturparfymer. For å skape din ultimate aroma, prøv å kombinere Oregano med komplementære oljer som sitron og patchouli, og påfør pulspunktene dine for en lokkende duft som vil gi deg indre ro gjennom hele dagen!

Lag mesterlige måltider på kjøkkenet ditt med Oregano+ essensiell olje
Jeg kunne umulig skrive om Oregano uten å komme innom den deilige Oregano+ eteriske olje. Denne kulinariske oljen er en flott måte å tilføre krydret, velsmakende smak til favorittrettene dine. Den er like allsidig som den er velsmakende. Hvis du elsker smaken av friske urter i matlagingen, hvorfor ikke prøve Plus-oljene? Fra salatdressinger til marinader og tilsatt olivenolje, Oregano+ gir rettene dine den perfekte vrien. 



Har du prøvd noen av +-oljene fra Young Living i maten din?

Er du interessert i hvordan essensielle oljer kan bidra til å gjøre hverdagen din mindre stressende og mye morsommere? Klikk på denne linken for informasjon. 

Sjekk min Youtube-kanal for videoer om helse og trening med mere. Klikk gjerne på å abonnere på den, det er helt gratis og da får du oppdatering når det kommer nye videoer som kan være interessante for deg.

Vil du ha varsel neste gang jeg skriver en artikkel? 
Klikk her for beskjed. ;) 


0 Comments

Leave a Comment