Infrarødt sauna-telt i behandlingen mot borreliose
Amelia kollapset totalt i 2017, dette skjedde etter en Mycoplasma-lungebetennelse. Det vi ikke visste da var at hun allerede hadde gått med en borreliose-infeksjon i kroppen siden 2012.

Nå trenger hun behandling for co-infeksjoner etter borreliose. 


Derfor startet vi en Spleis! Det var ekkelt, flaut og rart å tigge penger, men jeg gjør alt for å få min datter frisk!

Hvorfor deler jeg dette? 

Jo fordi det er mange som sliter etter flåttbitt og lite informasjon å finne.... og flere har sagt at de ønsker å vite hvordan det går med henne. Nå hadde jeg allerede denne bloggen siden jeg blogger litt om helse og velvære i forbindelse med jobben min, så da var det veldig greit å bruke bloggen.

Nå har vi bestilt og fått inn første hjelpemiddel. Et infrarødt sauna-telt! 

Det skal hjelpe kroppen hennes med å bli kvitt avfallsstoffer underveis i behandlingen. Hun kommer antakelig til å få antibiotika intravenøst i noen uker, og da er det mye giftstoffer i en sliten liten kropp. I tillegg liker visstnok ikke flåttbakteriene temperaturer på over 42grader c. 

Hun liker ikke å sitte i teltet, det er for varmt og kroppen hennes stritter imot. Første gang hun satt der var hun der i 10 minutter, ikke på full varme, og jeg måtte "redde" henne ut før hun besvimte. Dette må vi ta med museskritt. Hun tåler rett og slett ikke mye varme. Før hun ble bitt av den flåtten hadde hun ingen problemer med å sitte i sola, men det liker hun ikke lenger. 

Vi samler nå dokumenter fra legene og fra USA for å sende til sykehuset i Polen så vi får avtalt start-tidspunkt for behandlingen. Jeg er litt redd for å reise akkurat nå som det er så utrolig mye smitte....men satser på å kunne reise ned i mars eller april. 

Dette er Amelia på en god dag.....Når man har et barn som sliter med helsa, så tar man ekstra godt vare på de gode øyeblikkene.... man griper til halmstrå og man gjør alt man kan for å finne svar. 

Gjennom all min søken etter svar har jeg  kommet over gode produkter som vi tar med oss videre i livet selv om de ikke har helbredet henne for borreliosen. 

Rene, sunne oljer presset av planter og ikke tilsatt kunstgjødsel eller andre giftstoffer har bidratt til et bedre immunforsvar, det samme har frønæringa vi har blitt så glad i. 

Vi er også opptatt av å spise sunt og unngår sprøyta mat og raffinert sukker så godt det lar seg gjøre. 

Har du noen tips til oss? 
Eller har du noen spørsmål?Sjekk min Youtube-kanal for videoer om helse og trening med mere. Klikk gjerne på å abonnere på den, det er helt gratis og da får du oppdatering når det kommer nye videoer som kan være interessante for deg.

Vil du ha varsel neste gang jeg skriver en artikkel om Amelias behandling? 
Klikk her for beskjed. ;) 

Vil du ha varsel når jeg blogger om andre ting? Klikk her for beskjed! :)


2 Comments

 1. ❤️
  Heidi Solberg AUTHOR  03/12/2022 04:26 AM Central
  ♥️
  Heidi Solberg AUTHOR  03/12/2022 04:29 AM Central
  ♥️♥️♥️
 2. Karin Annie Johansen  01/28/2022 09:50 AM Central
  Reinkjøtt er veldig sunt med proteiner. Beiter i naturen. Best mellom høst og nyttår. Etter nyttår må noen reinområder fore rein med tørrfor
  Heidi Solberg AUTHOR  03/12/2022 04:27 AM Central
  Ja, det er supersunt 👍🏼👍🏼👍🏼

Leave a Comment