Når mat er medisin!

Alle som kjenner meg veit at jeg er mer enn gjennomsnittlig interessert i sunne produkter, i å leve sunt og ta vare på helsa. 


Mye av grunnen er jo egen erfaring av hvordan jeg hadde det da jeg ikke var så sunn (trodde jeg var sunn da også) 


Jeg trodde jeg fikk i meg nok grønnsaker og frukt og fiber, men det er faktisk ganske krevende å ha et godt kosthold når man jobber mye og har lite tid til å forberede mat og kanskje i tillegg har noen kresne unger….


I tillegg rørte jeg meg nesten ikke bortsett ifra når jeg var på jobb, og jeg spiste hvitt sukker altfor ofte 🙈



Resultatet var en kropp som ble daffere og daffere og en god natts søvn skjedde bare ikke. Jeg ble stressa, urolig, fikk tåkehjerne og til slutt hadde jeg en kropp full av muskelsmerter og spenninger og jeg fungerte ikke i hverdagene i det hele tatt. 


Jeg måtte ta tak og snu denne utviklingen og det gjorde jeg etter noen år på sofaen. 


I denne prosessen har jeg prøvd mye. Jeg har safta og sylta ting som står og gjærer på kjøkkenbenken og jeg har kokt og bakt mye både godt og ikke fullt så godt. 


Gode bakterier er viktig, så jeg har hatt fokus på det for å få tarmen til å fungere igjen. 


Så ble jeg mye bedre, er omtrent symptomfri i dag og jobber mer enn full stilling. Fra uføre til 150% jobb på noen få år. Jeg er sååååå happy! Jeg har brukt mye tid og krefter på å komme dit, jeg har snubla og feila såååå mange ganger, og ikke mist....jeg har prøvd MYE forskjellig! 

Da jeg ble bedre i formen kunne jeg begynne å jobbe igjen, og jeg elsker å jobbe!

Men nå som jeg jobber så mye har jeg ikke tid til ting som skal stå og gjære, eller lukte promp på kjøkkenbenken 🙈


Jeg trengte enklere løsninger for å få i meg nok frukt og grønt for å få systemet til å fungere i hverdagen. 


Da kom jeg over kaldpressede frø fra Nigella Sativa, grønne Chardonnaydruefrø og bringebærfrø. WOW! 


Det har gjort underverker med inflammasjonene i kroppen min. Noe jeg trodde jeg bare måtte finne meg i å leve med…har hatt de verkende skuldrene siden jeg var 19 år! 



Jeg bare elsker det når jeg finner naturlige løsninger og kan slutte med Paracet, Ibux, Naproxen, Paralgin Forte, Tramadol med flere. Nå fokuserer jeg på å rense den stakkars levra mi, så den holder til jeg blir 120 år! 

Ble du nysgjerrig?

Meld meg så får du mer informasjon. 



For flere tips om sunn og god mat for kranglete mager og kresne ganer, eller tips og råd om sunne livsstilsvalg,  følg bloggen min. Klikk på denne linken.


Trenger du hjelp med å komme deg ut av sofaen og begynne å røre på deg?


Er du interessert i hvordan essensielle oljer kan bidra til å gjøre hverdagen din mindre stressende og mye morsommere? Klikk på denne linken for informasjon. 

Sjekk min Youtube-kanal for videoer om helse og trening med mere. Klikk gjerne på å abonnere på den, det er helt gratis og da får du oppdatering når det kommer nye videoer som kan være interessante for deg. 

0 Comments

Leave a Comment