
Mange har spurt om å få oppskrifta mi på musli, så her kommer ei oppskrift.
Jeg bruker å variere på hva jeg putter oppi etter hva jeg har i skapet. Det viktigste for meg er at den er magevennlig og at den gir en metthetsfølelse som varer leeenge.
Ingredienser;
1 pose havregryn, jeg bruker store havregryn
1 pose (ca 200 - 300 g ) valnøtter ( grovhakket)
Gresskarfrø (en god dæsj)
Solsikkefrø av og til
100 g knuste linfrø
Evt andre usaltede nøtter eller frø jeg har i skapet
En god slump Chiafrø
1 pose kokosmasse

Bland alt dette i den dype langpanna.
Bland så;
2-3 klyper himalayasalt
3-4 dl vann
6-7 dråper Kanel-olje eller krydder
Og bland sammen med det tørre.
Flytende sukrin gold eller kokosblomstsukker. Ta noen runder med flaska over grynene.
Bland godt sammen.
Sett stekeovnen på 150 grader med varmluft. Rør hvert 20 minutt til du kjenner at vannet er tørket og grynene er lett stekt og tørre. Det tar ca 1,5 time
Ha i en boks økologiske rosiner, tørkede gojibær, tranebær eller annen tørka frukt etter smak.
Dryss oppi noen kakaonibs om du liker det. Det er veldig sunt.
Supersunt og godt!
Oppbevares tørt i kakeboks.
Spises gjerne med kokosyoughurt, kokosmelk eller annen melk og friske eller frosne bær.
For flere tips om sunn pg god mat for kranglete mager og kresne ganer, eller tips og råd om sunne livsstilsvalg, følg bloggen min. Klikk på denne linken.
0 Comments