Hvordan leve et sunnere liv uten stresset med å finne ut hva som faktisk er sunt...
I dag sitter jeg på min datters rom og skriver denne artikkelen. 

Hun går på videregående skole i Skien, og bor i ukedagene hos sin far for å få kortest vei til skolen. Derfor har vi "date" en gang hver uke for å kose oss sammen imellom helgene.

I dag er det valgdag i USA, vi følger med på opptellingene, og vi gjør litt hudpleiebehandling og er to jenter som fniser litt sammen.

Men så skal jeg skrive om "Hvordan leve sunnere uten å stresse med å finne ut hva som faktisk er sunt?"

Jeg vet at jeg holdt på i mange år før jeg fant ut hva som var best for meg i min travle hverdag. Jeg strevde med å få i meg nok grønnsaker og frukt på daglig basis selv om jeg visste at det var lurt. Alle sier at vi må spise mye frukt og grønt. 
Greit, men når ungene vil ha pasta med kjøttsaus......hva gjør vi da? 

Jo, vi finhakker gulrot og steker og koker den sammen med kjøttsausen, og vi bruker litt hvitløk for smakens skyld og fordi vi har hørt at det er bra for immunforsvaret. Dette er sannheter som er udiskuterbare, grønnsaker og frukt er bra for immunforsvaret vårt, punktum!!! 

Og så leste jeg på face om folk som hadde ting til gjæring på kjøkkenbenkene, kål, øl, andre ting, supre bilder og veldig flinke. Supersunt! Jeg har prøvd meg med å lage surdeigsbrød, ingen som likte brødet her i huset. Og nå har jeg en hverdag der jeg rett og slett ikke har tid til så mye DIY greier som skal stå i 48 timer eller 13,5 dag eller 23,5 time.....du skjønner?

Så da jeg kom over helt rene oljer og kost-tilskudd som er matbasert og fullstendig giftfritt, da var jeg solgt!
Jeg har jo alltid vært opptatt av helsa mi og har alltid tatt multivitaminer og jerntabletter, D-vitaminer og C-vitaminer. Men ikke alle vitamintilskuddene jeg har brukt har gitt meg så veldig mye, og jeg har egentlig ikke helt skjønt hvorfor...

Nå merker jeg sinnsykt stor forskjell på hvordan jeg har det i forhold til før jeg startet med disse produktene. Kroppen vår liker det best når det er matbasert!

Jeg har en energi jeg har savnet i åresvis! Jeg er nesten aldri syk lenger, før var jeg forkjøla nesten hele tiden, spesielt på vinteren. 

Jeg har fibromyalgi, fikk diagnosen for 16 år siden, har vært veldig syk, men fungerer nå helt tipptopp hver dag. Noe av grunnen er at jeg sover så godt nå, og at jeg spiser mat jeg tåler og bruker kosttilskudd som funker

Hva er så mat vi tåler? Det er jo individuelt selvsagt, men mange av oss med fibromyalgi, for ikke å si alle....har irritabel tarm i tillegg. Da reagerer man på hvetemel, erter, løk, kål, melkeprodukter og SUKKER med mere! Med en diagnose eller tre er det enda viktigere å finne ut hva som er sunt og som styrker immunforsvaret vårt, for dårlig immunforsvar er dumt med alle disse virusene som er rundt oss nå ihvertfall. 

Så hva er mat vi tåler? Hva er bra for immunforsvaret? Betyr det noe hva vi spiser? Ja, mat er medisin....
Mange vil ikke innrømme dette fordi det krever så sinnsykt mye jobb å legge om kostholdet. JA, det ER vanskelig å legge om kostholdet. 

Man må lese på alle etikettene på alt man kjøper, og lage maten fra bunnen av selv. Det trenger ikke være så vanskelig som du tror, det kommer bare an på om du ønsker deg forandring i livet ditt hardt nok til å ta skrittet og gjøre forandringen som trengs!

Nå finnes det så mange ressurser på nettet som hjelper deg med dette, men det er fremdeles en kronglete vei å gå. 

Jeg kan hjelpe deg!

Jeg kan guide deg gjennom karusellen med mitt online-kurs i livsstilsforandring, tilpasset deg!

Kontakt meg om du vil ha hjelp til dette.!

Er du interessert i å finne ut mer om oljer og de rene produktene for hele kroppen? Følg linken!

Abonner på Youtube-kanalen min. Det er helt gratis, og der får du oppdateringer når det kommer nye videoer om helse og velvære. 

Bli med i min gruppe på Facebook der vi snakker om helse og velvære og et sunt liv. 

Liker du bloggene mine? Hvis du vil ha varsel når jeg har blogget, signer her så får du varsel rett i postkassa di!0 Comments

Leave a Comment