Live med livet på sosiale medier
Noen har nok sett at jeg har vært live på facebook og instagram noen ganger i det siste. 
Dette er noe jeg gjør for å hjelpe meg selv og de som vil høre på med å tenke mere positivt og jobbe med å være takknemlig for alt det fine vi faktisk har i livet vårt. 

Det er så altfor lett å begrave seg i tankene om alt vi IKKE ønsker oss, uten å tenke over at da får vi nettopp mer av det vi IKKE ønsker oss. Dette brenner jeg for å dele med så mange som mulig fordi jeg vet hvor mye det hjalp meg da livet mitt besto av en rekke hendelser jeg absolutt ikke ønsket meg. 

Fra å være et offer i eget liv, et offer for hendelser som jeg ikke hadde kontroll over, ble jeg en som jobbet for å snu alt det negative til å få en positiv utgang. 

Det er ikke sånn at jeg sa Yippikayeeeiiii når bilen pungterte eller når jeg ikke fikk start på den eller når jeg fikk uventa regninger i postkassa, men jeg sørget alltid for å takke for de tingene jeg faktisk hadde som var bra. 

Som at jeg HADDE et ekstra dekk med meg og fikk hjelp til å skifte, eller at jeg hadde startkabler i bilen og en snill person hjalp meg å få starta, eller at jeg fikk delt opp den uventa regningen i flere deler som var håndterbare for meg. 


Det handler om å skifte fokus!

Hva er du god til? 
Vet du hva du er god til? Hva som er din greie? Vet du at det kan hjelpe deg med å skifte fokus?

Kommenter gjerne under denne blogposten. 

Jeg blir superglad om du vil abonnere på kanalen min på youtube, det er helt gratis!

Sjekk min Youtube-kanal for videoer om helse og trening med mere. Klikk gjerne på å abonnere på den, det er helt gratis og da får du oppdatering når det kommer nye videoer som kan være interessante for deg.

Vil du ha varsel neste gang jeg skriver en artikkel? 
Klikk her for beskjed. ;)

Vil du ha min gratis veileder for å sette deg realistiske mål helsemessig? Klikk her!


0 Comments

Leave a Comment