Hvem inspirerer meg?
Hvem Inspirerer meg?

Den første jeg tenker på når jeg skal si hva eller hvem som inspirer meg, er  min mamma. Hun er helten i livet mitt, den faste klippen, den som alltid er der.

Etter at jeg ble mamma selv, skjønte jeg jo litt bedre hvordan hun kanskje følte og tenkte, og herreguuuud, tenk å ha fem jenter og en gutt som alle hele tiden skal ha sin del av deg, bli sett av deg og ha tilbakemeldinger fra deg….for en velsignelse og samtidig for et slit. 

Hun er fremdeles den jeg går til med både sorger og gleder, hun er en av mine beste venninner og sjelesørger! Hun inspirerer meg hver dag! Tenk at hun loffet rundt alene i India og Peru i flere måneder etter at hun ble pensjonist tidlig, fordi kroppen var utslitt etter et helt liv med hardt arbeid. Tar av meg hatten!

All ære til alle mødre!

Så er det jo flere personer som underveis i livet er inspirasjonskilder.

Da jeg var liten var jeg veldig inspirert av Pippi Langstrømpe, og det har igrunnen aldri helt sluppet taket. Hun følger ingen opptråkkede stier, hun gjør det meste på sin egen måte, og hun er supersterk. 

Vi hadde en gyngehest i tre, og den drev jeg og løfta på, akkurat som Pippi løftet sin hest. 

Som voksen er jeg mest inspirert av utsagnet hennes om at «det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert!» 

Det har hjulpet meg når jeg mange ganger er redd for det ukjente, kaster meg ut i oppgaver jeg ikke kjenner fra før, og angsten for å ikke lykkes sniker seg innpå. 

Det er da jeg bruker hennes utsagn om at …..det klarer jeg helt sikkert…. og så må man jo spørre seg: «hva er det verste som kan skje hvis jeg ikke klarer det? 

En annen person jeg ofte tenker på er Moder Teresa og hennes innstilling. Hun ble spurt om å marsjere mot krig, og da svarte hun etter sigende at hun marsjerte ikke MOT noenting, men hun marsjerte gjerne FOR fred!

Dette har jeg ofte tenkt på, og de siste årene har jeg lest og hørt en del på kloke mennesker som driver med mindfulnes.

Hva er dette? Hva handler det om? 

Jo, det å være bevisst, bevisst egne tankemønstre og hva som til slutt fører oss til de handlingene vi utfører.

Det er slik at våre tanker er små energifelt som vi sender ut i universet, og de returnerer så tilbake til oss, gjerne forsterket. Så når vi sender ut negativt ladde tanker, så kommer de tilbake til oss kanskje enda mer negative enn da vi sendte de ut uten å tenke over det.

Sender vi ut positive tanker, så returnerer de også til oss flere ganger forsterket. 

Så når Moder Teresa ikke ville marsjere MOT krig, men FOR fred, var det fordi hun visste at det vi legger energi og krefter i, det forsterkes i oss. 

Når jeg trenger ekstra motivasjon og inspirasjon, så setter jeg på «The Secret» på Storytel
Jeg har lest boka flere ganger etter at mamma anbefalte meg den for mange år siden, og jeg liker å høre på de positive affirmasjonene når jeg kjører bil. Spesielt når livet blir vanskelig og det blir mabge oppoverbakker, bratte sådanne også….da synes jeg «hemmeligheten» er en hjelp for meg.

Hvis du ikke har lest den, vil jeg absolutt anbefale den. Du kan finne den via linken her: Storytel  

Les eller lytt til et kapittel om gangen, den er veldig lettlest, men stikker dypt om du lar den. Anbefales på det sterkeste for alle som ønsker å være bevisst egne tankemønster og ønsker å få det bedre i alle områder av livet.

En annen person som også inspirerer meg er Lousie L. Hay.
Hun døde i 2017 som en gammel dame, og hun har inspirert og motivert 1000-vis av mennesker over hele verden. Hun lagde flere bøker, og mye av hennes arbeid ligger på Youtube og på Spotify. Sjekk henne opp, hun er fantastisk å ha på øret.

Ser du at jeg bare har nevnt kvinner her? 

Hvordan ser din liste ut? Skriv det gjerne under her, kanskje kan vi gi hverandre flere ideer.


Vil du ha mer informasjon om hvordan du kan ta ansvar for din egen helse? Her er mine tre gratis tips for bedre immunforsvar!

Liker du bloggene mine? Hvis du vil ha varsel når jeg har blogget, signer her så får du varsel rett i postkassa di!


0 Comments

Leave a Comment