10 forandringer som har gjort meg lykkeligere


  1. sluttet med smerte-stillende  
  2. sluttet å tørke støv hver uke
  3. startet med matkasse
  4. går tur hver dag
  5. legger meg til omtrent samme tidspunkt hver kveld
  6. begynte med et superkost-tilskudd
  7. har hjelp til husvask innimellom
  8. sluttet å bry meg om hva andre folk tenker
  9. jobber med det jeg elsker hver dag
  10. mediterer daglig


Hvorfor gjorde alt dette meg lykkeligere? Jo, det skal jeg fortelle deg nå. 


Smertestillende medikamenter sluttet jeg med da jeg begynte med naturlige produkter, kastet ut alle giftstoffer jeg fant i huset, begynte å bruke bare rene produkter til alt av egenpleie. Til og med sminken min er helt giftfri. Da avtok også smertene i kroppen min…..


Vi er alle forskjellige, og noen av oss har noen hang-ups….sant? Jeg hadde hang-up på støv. Det er LENGE siden jeg sluttet å tørke støv hver uke, faktisk flere år, men likevel kom det opp når jeg tenkte på hva som har gjort meg lykkeligere. Matkasse…..jo, det er fordi da slipper jeg å hele tiden huske å handle inn til middag, tenke ut middag, planlegge middag. Det stresset meg i en travel hverdag, og jeg var lei av maten jeg lagde, jeg trengte nye input og nye smaker.


Å gå tur hver dag er noe jeg har ønsket å gjøre lenge, men lista har vært for høy. Nå har jeg lagt lista mange hakk ned, og er fornøyd med 10 minutter om det er det jeg får til. 10 minutter ute er mer enn ingen minutter….og naturens dufter og energier påvirker oss alltid positivt. 


Hvorfor jeg legger meg til omtrent samme tidspunkt hver kveld? Fordi det er bra for kroppen vår, fordi den har en innebygd klokke som skal virke, og fordi jeg må opp om morran. Ikke alltid jeg føler meg trøtt når jeg skal legge meg, fordi jeg er B-menneske, men jeg legger meg likevel slik at jeg får minst 7 timer i senga…så bruker jeg naturlige produkter som gjør meg trøtt, og sovner som en baby ganske raskt. 


Superkost-tilskuddet har totalt forandret livet mitt, det skriver jeg om i en annen bloggartikkel også. Fra å gå på en smell ihvertfall hver 3. måned der jeg rett og slett klappet sammen fordi jeg ble utslitt, til å bli sånn jeg var før jeg ble syk. Jeg har energi gjennom hele dagen hver dag, og har ikke gått på en smell siden jeg startet med det for 2 år siden i skrivende stund. Og jeg har jobbet 150% i rene timer de siste to årene…


Jeg innser at når jeg jobber så mye så må jeg sette vekk noen typiske oppgaver jeg vanligvis gjør. Sånn som husvask, vindusvask, nedvasking. 


Og så bryr jeg meg ikke om hva folk sier og tenker om meg. Det er lenge siden jeg sluttet å bry meg om det. Det betyr ikke at jeg er hensynsløs, og at jeg ikke blir glad for ros, eller lei meg for kritikk som er uforskyldt, men det styrer ikke livet mitt. Neivel, så likte du ikke det jeg sa eller gjorde, da tenker jeg over om jeg er enig med deg, og er jeg ikke det, nei da er jeg ikke det….


Hver dag jobber jeg med noe jeg elsker. Klinikken min elsker jeg å være i, jeg elsker jobben min som sykepleier i hjemmesykepleier, og jeg elsker å jobbe med rene og naturlige produkter som kan hjelpe meg og alle andre. Jeg er superheldig som hver dag står opp og tenker at jeg gleder meg til å hjelpe noen i dag også!Og så mediterer jeg daglig….ikke lenge, for da blir jeg rastløs, men litt hver dag. Det er mange flere ting som gjør meg lykkelig, men det var disse 10 jeg kom på først. 


Hva er din liste over 10 forandringer som har gjort deg lykkeligere?


Post den under her, med eller uten forklaring. Det å være bevisst hva som har gjort deg lykkeligere er en super prosess!Vil du ha mer informasjon om hvordan du kan ta ansvar for din egen helse? Her er mine tre gratis tips for bedre immunforsvar!

For mine videoer om helse og velvære, gå til min Youtube-kanal!

Liker du bloggene mine? Hvis du vil ha varsel når jeg har blogget, signer her så får du varsel rett i postkassa di!


0 Comments

Leave a Comment