Hjemmelaget ansiktsserum
Jeg jobber med hud og helse. 

I klinikken min får jeg daglig spørsmål om hvilke produkter som er best for de forskjellige kundene mine. 

Jeg svarer at det aller viktigste er å rense huden hver morgen og kveld med cleanser og avslutte med toner før en god hudkrem kan trekke inn. 

Dersom du vil ha det lille ekstra, så er det nydelig med et ansiktserum. Huden vår er smart, den liker best å få rene og enkle ingredienser som den skjønner hva er. Når det blir mye kjemikalier og veldig syntetifisert og fult med parfyme i det vi skal smøre på oss, så er det ikke sikkert huden skjønner hva dette er for noe, og da for den kanskje heller ikke nyttig-gjort seg av det vi prøver å smøre på. 

Derfor liker jeg å bruke de produktene jeg har i klinikken. De er uten parfyme, de er plantebaserte og de inneholder essensielle oljer som jeg eeeeelsker!
MÖ Cosmeceuticals er en serie utviklet av en norsk kvinne, og laget for alle hudtyper. Du får alle de produktene du trenger fra denne serien, og huden din skjønner hva den skal med godsakene!

Når det er sagt..... jeg elsker jo oljene fra Young Living også. De er 100% rene, ingen tilsetninger og huden vår skjønner hva som kommer når vi bruker disse oljene.

Derfor lager jeg ansiktserum av noen av oljene mine. Dette serumet kan du bruke under nattkrem, eller som en maske. 

Har du noen tips du vil dele?

Vil du ha mer informasjon om hvordan du kan ta ansvar for din egen helse? Her er mine tre gratis tips for bedre immunforsvar!


For mine videoer om helse og velvære, gå til min Youtube-kanal!

Liker du bloggene mine? Hvis du vil ha varsel når jeg har blogget, signer her så får du varsel rett i postkassa di!


0 Comments

Leave a Comment