Lever du i en annen fart enn du er vant til?
Hei 


Kan du fortelle deg selv at du er frisk, bare i en annen fart enn tidligere? 

At du kan velge å fortsette å gjøre mange av de samme tingene som tidligere, men kanskje ikke fullt så mye eller fullt så ofte? 

Kanskje må du prioritere hardere å gjøre det som faktisk GIR deg energi istedenfor det som tapper deg for energi?

Noen av de tingene som tapper deg for energi kan du kanskje delegere eller kjøpe som en tjeneste for å kunne gjøre mer av det som GIR energi.

Hvordan vi velger å leve med en diagnose vil være med på å bestemme hvordan hverdagen din blir å leve med for deg.

Du har jo ikke noe reellt valg! 


Du lever alltid med deg selv og må forholde deg til deg selv samme hva som skjer rundt deg om med deg-mot deg. Hvordan du velger å forholde deg til det som skjer i livet ditt og deg selv vil på alle mulige måter påvirke din hverdag, din mentale helse og din mulighet til å ha og leve et godt liv uansett hva som skjer med deg.

Du kan ikke velge hva som skjer med deg eller mot deg. Livet er ekstremt urettferdig og tunge byrder faller ikke pent fordelt på alle mennesker. Ihvertfall ser det ikke sånn ut. Det ser it som noen skal få i overkant mye av prøvelser og motgang og noen ser ut til å gå igjennom livet uten en motvind engang. Istedenfor å synke ned i selvmedlidenhetens svøpe, så velg heller å tenke på det som at det skjer FOR deg, og at du må finne en måte å håndtere det på som gagner deg og gir deg noe positivt som resultat. 

Dette er ikke lett, men det er mulig øve på det til det blir en realitet.

Jeg er takknemlig for deg!

Heidiklem

Trenger du hjelp med å komme deg ut av sofaen og begynne å røre på deg? Klikk her!

Vil du ha oppdatering neste gang jeg blogger? Klikk på denne linken

Sjekk min Youtube-kanal for videoer om helse og trening med mere. 
Klikk gjerne på å abonnere på den, det er helt gratis og da får du oppdatering når det kommer nye videoer som kan være interessante for deg. 

0 Comments

Leave a Comment