Halloweentips med eteriske oljer
Halloween er like rundt hjørnet, og det er en av favoritt-årstidene for mange, spesielt de unge har omfavnet denne skikken!
Bakken er dekket av vakkert høstløv, det er kjølig i luften og kveldene begynner å bli ganske så mørke og skumle.
I denne artikkelen tar jeg deg gjennom noen favorittdufter for sesongen, så uansett om Hallowen for deg består av lange, vemodige turer i skogen eller midnattsturer til hjemsøkte hus, kan du finne eteriske oljer som vil forbedre Halloween-festlighetene dine!

1. Nyt en kriblende massasje med essensiell peppermynteolje

Med det kaldeste været snart over oss for fullt, er det viktigere enn noen gang å ta vare på kroppen vår, holde huden vår myk og smidig og musklene rolige og avslappet. 
For å sikre at du får mest mulig ut av avslapningen i løpet av sesongen, prøv å fortynne 15 dråper avkjølende peppermynteolje i 10 ml nøytral massasjeolje for en massasjeopplevelse som garantert vil bli skremmende god!
2. Krydre dusjen din med kanel essensiell olje

Hvis det er en duft som SKRIKER høst, er det kanel. Det er ingenting som er så luksuriøst og energigivende som en varm dusj på en kjølig morgen, og det er derfor helt perfekte å forvandle baderutinen din til en søt, krydret og fin anledning til å få litt Halloweenfølelse. Bare bland 1 dråpe essensiell olje fra kanelbark og 1 dråpe essensiell olje fra Palo Santo oppi en nøytral dusjsåpe for å nyte de rike, høstlige tonene.
Det går også an å bare skvette en dråpe olje på dusjveggen(ikke på plastvegger) før du går inn i dusjen for den samme dampbad-følelsen. 

3. DIY essensiell olje høstdekor – FALL pladask for duftdekor

Borte er tiden da vi bare pynter hjemmene våre til jul – vi elsker enhver unnskyldning for å piffe opp omgivelsene våre. Når er det bedre å sette litt farge og moro til hjemmene våre enn Halloween og høstsesongen? Fra kongler til tørkede appelsinskiver og kanelstenger, det er superenkelt å lage naturlige og vakre dekorasjoner til hjemmet. For å gi dem en ekstra krydret piff, prøv å kombinere favorittoljene dine i en sprayflaske og sprøyt over dekorasjonen, og bring duften av nybakt gresskarpai inn i hjemmet ditt hele døgnet!

4. Lag et ondskapsfullt heksebrygg med NingXia Red®

Et av høydepuntene med Halloween er utvilsomt alle de fristende godbitene! I år kan du gjøre det like sunt som det er deilig ved hjelp av NingXia Red®. Denne søte og syrlige drikken er fullpakket med fruktige smaker og en daglig shot av den fungerer som et flott alternativ til sukkerholdige drikker. Det rike innholdet i denne av antioxidanter fra fruktene den er laget av vil også gjøre deg godt!
For å få en smak som vil passe godt inn i Halloween-dagen din, kombiner 30 ml NingXia Red® med 2 dråper Cinnamon Bark+ eterisk olje og 1 dråpe Ginger+ eterisk olje per person.

5. Hvordan bruke oljer til å lage en FANG-tastisk unik parfyme

Jeg elsker hvordan essensielle oljer av høy kvalitet kan kombineres for å skape unike parfymer og dufter. Hvorfor ikke prøve å ta sesongens dufter og blande dem for en unik duft som er akkurat for deg? Med basisdufter som nellik og sedertre(Cedarwood), blomsterdufter som jasmin og geranium og høstdufter som appelsin og kanelbark, vil du snart kunne lage en parfyme som får alle til å spørre hva du har på deg!

Hva du trenger:
Tom 5 ml eterisk oljeflaske
V-6® Enhanced Vegetabilsk baseolje
Rollertopp
Basisduft eterisk olje (Nellik eller Cedertre f.eks)
Blomsterduft eterisk olje (Jasmin og Geranium)
Høstduft eterisk olje (Appelsin, Cinnamon bark)
Etiketter
Gjennomsiktig tape

Metode
1.  Kombiner 10–15 dråper av hver av de valgte oljene dine i den tomme flasken til den eteriske oljeblandingen din er balansert i duften.
2.  Når du er fornøyd med blandingen, fyll resten av flasken med V-6® blandeolje
3.  Sett på rollertoppen og hetten.
4.  Skriv på etiketten, lim den rundt flasken og påfør gjennomsiktig tape.
5.  Rull blandingen på nakken, håndleddene eller hvor som helst du bruker parfyme.Har du noen tips til hvordan vi kan gjøre den mørke høst-tiden hyggeligere?

Er du interessert i hvordan essensielle oljer kan bidra til å gjøre hverdagen din mindre stressende og mye morsommere? Klikk på denne linken for informasjon. 

Sjekk min Youtube-kanal for videoer om helse og trening med mere. Klikk gjerne på å abonnere på den, det er helt gratis og da får du oppdatering når det kommer nye videoer som kan være interessante for deg. 

0 Comments

Leave a Comment