Angstanfall, høydeskrekk og veien opp til Kjeåsen en solrik maidag i 2021

Min elskede og jeg var på helgetur på det vakre vestlandet for å se på fruktblomstringen i Hardanger. Det var strålende sol, kjempevarmt og vi sjekka litt rundt etter hva som var fint å gjøre en vakker solskinnsdag i mai i vakre Eidfjord.


Mange anbefalinger om tur opp til Kjeåsen utmerket seg raskt. Det er en fjellgard som ligger 530 moh og har vært med i programserien til NRK; der kor ingen skulle tru at nokon kunne bu. 

(Det stod på en rutebeskrivelse at turen opp var «krevende», men vi er jo i god fysisk form og sliter ikke med knær eller hofter eller noe, så det tok jeg forholdsvis lett på)

Det var fastboende der oppe frem til 90-tallet og de fikk ikke bilveg før på 70-tallet da kraftverket bygde en vei opp på grunn av kraftutbygginga. 


Som du vil se av filmsnuttene jeg har satt sammen, så sikret vi oss med fire flasker vann, to bananer og nyinnkjøpt hvit caps for anledningen. (Jeg har en tendens til å få solstikk.)


Alvilde, min ene datter, skrev på sms til meg «mamma, det er veldig bratt opp dit...» enda tok jeg ikke hintet. 


Har du angst?

Har du hatt angstanfall? 

Lar du angsten bestemme over deg eller begrense deg?  Klikk her for å få beskjed neste gang jeg blogger. 

For mine videoer med tips til hvordan du kan øve deg på takknemlighet og å se de små gleder i livet, gå til min Youtube-kanal!
Abonner på kanalen, det er helt gratis og uforpliktende. 


Vil du ha mer informasjon om hvordan du kan ta ansvar for din egen helse? Her er mine tre gratis tips for bedre immunforsvar!

0 Comments

Leave a Comment