2 måneder inn i behandlingen mot borreliose
Amelia føler seg bedre!

Nå har det gått to måneder siden vi startet på behandlingen av Amelia i Gdansk ved St.Lukes hospital. 
Hun har stått på tre forskjellige typer antibiotika i to måneder nå, og nå tar hun en liten pause fra det fordi hun går ned i vekt. Hun går ned i vekt både fordi antibiotika gjør at hun blir kvalm, og den lavkarbodietten hun er på fordi hun tar antibiotika sørger jo også for at hun ihvertfall ikke legger på seg. 

Borreliose og co-infeksjoner etter Borreliose


Nå får hun jo flere protokoller mot co-infeksjoner etter Borreliose. Hun får planteoljer som er laget av planter som er kjent for å ha bakteriedrepende effekt. Hun fikk også SOT-behandling i Gdansk, det er beskrevet her i denne artikkelen. 
Hun har allerede brukt frønæring i ett år, noe som etter bare seks ukers bruk ga positive resultater jeg overhodet ikke hadde forutsett. Jeg tenkte det kunne gi litt mer energi og overskudd, dette var før vi visste at hun har borreliose (co-infeksjoner), men etter bare seks ukers bruk var hun plutselig kvitt mat-allergiene hun hadde slitt med i mange år. Jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg leste resultatet fra blodprøvene vi tar regelmessig. 

Nå har hun også startet med Dr. Buhners Protokoll mot Lymes disease. Denne er beskrevet som en meget effektiv urteprotokoll som støtter immunforsvaret samtidig som en del av urtene er ekstremt potente for å drepe mikrober og bakterier som er uønskede. 

Dermed får Amelia allerede flere behandlinger som skal hjelpe kroppen hennes med å kvitte seg med bakteriene og få tilbake energien. Hun bruker også infrarødt saunatelt (ikke så ofte som hun burde), da dette skal hjelpe kroppen med avgiftningsreaksjonene når bakteriene dør. Epsom-salt i fotbad og badekar er også gode hjelpemidler for å avgifte kroppen. 

Nå er Amelia litt bedre i formen! Hun har vært litt på skolen de siste par ukene og det er så vi andre holder pusten...

Sunn og god mat sammen med frønæring

Nå fokuserer vi på sunn og god mat med lite karbohydrater og frønæring som er supermat som er laget av betennelseshemmende frø sammen med urteremedier og god søvn. 

Vi jobber nå med å lage en kobling til et behandlingssenter i Norge for oppfølging og hjelp ved blodprøvetaking og kompetanseutveksling. I tillegg er jeg igang med å starte et fond for borrelioseoffer.

Dersom du kjenner noen som har ressurser vi trenger eller kunne trenge informasjonen jeg deler, så del gjerne denne blogposten videre.

Har du helseproblemer som ME, fibromyalgi eller andre diagnoser du ikke vet hvorfor du har fått?
Visste du at 8 av 10 med disse diagnosene viser seg å ha borreliosebakterier i kroppen når de blir testet med de rette verktøyene?

Jeg kan hjelpe deg med å få tatt de prøvene du trenger for å finne ut om det er borreliose eller co-infeksjoner etter borreliose som er årsaken til de problemene du har. Kontakt meg for mer informasjon på post@dermafin.no

Vil du ha varsel neste gang jeg skriver en artikkel om Amelias behandling eller borreliose?

Hvis du allerede har fått beskjed trenger du ikke klikke på denne igjen.


0 Comments

Leave a Comment