Livet har ikke alltid sett rosenrødt ut...

(og gjør fremdeles ikke det hver dag...)

Jeg var helt utslitt av våkenetter, dårlig søvn og mangel på trening!


Tidligere hadde jeg trent meg opp fra langvarig sykdom til å ha det veldig bra fysisk og psykisk, men så ble min yngste datter syk, og dette sparket på en måte bena under meg. Å være godt trent hjalp meg ikke, jeg gikk rett i kjelleren!
Hun var nesten ikke på skolen på 5 år og all min ledige tid gikk med til å gruble på hvordan jeg kunne hjelpe henne og hva som egentlig feilte henne.

Jeg har stor respekt for det norske helsevesenet, og som sykepleier er jo jeg en del av dette.
Men det norske helsevesenet kunne ikke hjelpe oss!

Vi fikk tilbud fra en spesialist i nevrologi og barn med adferdsforstyrrelser i Los Angeles om å komme dit for diagnose og behandling etter 2,5 år.
Jeg solgte den lille snekka mi for å finansiere reisen og vi pakket og dro trøtte og slitne på eventyr.

Der kom jeg over en måte å tenke helse og hjelp til selvhjelp på som var helt ny for meg, men jeg stolte på den amerikanske legen som introduserte dette for oss og følte at jeg hadde ikke noe å tape på å prøve.

Samtidig som min datter ble diagnostisert og begynte med flere behandlinger, fikk jeg også hjelp. Vi brukte begge et helt naturlig produkt, som Dr Chris sa; "Amelia needs this every day, and you could certainly benefit from it too."

Betennelser i kroppen skader cellene på lang sikt og vil før eller senere gjøre oss syke på en eller annen måte. Jeg fikk fibromyalgi, andre får ME, hjertesykdommer, diabetes med mere. Får vi bukt med betennelsene så klarer kroppen for det meste å rydde opp i de syke cellene selv. 


I mange år strevde jeg med smerter og uro og mangel på søvn. 
Selv om jeg levde relativt sunt, fikk jeg det ikke helt til...


Etter kort tid begynte energien å komme tilbake, og jeg sov bedre også. Min datters helse forandret seg også gradvis til det bedre med naturlige tilskudd. Helt frisk ble hun dessverre ikke, og fortvilelsen har vært forferdelig utmattende for oss begge. Og for resten av familien. 

Nå har vi funnet ut at årsaken til hennes sykdom er borreliose og co-infeksjoner etter borreliose. De behandlingene vi har gjort tidligere har hjulpet henne i korte perioder, men årsaken til problemene var fremdeles der og i 2021 ble hun igjen mye dårligere. 

Nå er hun under behandling via et sykehus i Gdansk, og vi bruker store mengder frønæring og annet tilskudd laget av planter. Hun begynner å bli bedre og vi er forsiktige optimister i skrivende stund. (mai 2022)

Frønæring har også hjulpet meg enormt med mine fibromyalgisymptomer, så selv om vi lever under et enormt stress, konstant på alerten og redd for tilbakefall, så håndterer jeg hverdagen min. 

I disse årene utviklet jeg et program for å hjelpe andre til også å finne tilbake til livsgleden og ta tilbake hverdagene sine. 
Disse programmene er det nå lagd onlinekurs av etter at jeg har jobbet med det 1 til 1 i klinikken en stund. Vil du vite mer om hva som hjalp meg?