Mine anbefalinger

Liten meditasjon
Fin for deg med smerter
 
 
Lytt til videoen de første gangene du mediterer, med øvelse blir det lettere!

 

KITCHENAID ARTISAN STAND MIXER
4,8 L

Jeg elsker denne maskinen!

Det er en drøm å ha denne kremfargede skjønnheten i hjemmet!
Den kan stå fremme på benken hele tiden fordi den er estetisk å se på!

Artisan-modellen er tilgjengelig i mange farger, slik at den kan passe til kjøkkenet ditt. Maskinen oser av tidløs eleganse. De avrundede formene og glatte overflatene er estetisk tiltalende og lett å bli imponert over.
Blenderen har 10 forskjellige hastighetsinnstillinger. Når du bytter fart, merker du raskt at motoren er nøyaktig og direkte.
Hastighetsregulatoren er laget i krom og er på hodet på maskinen som kan vippes. På hodet kan du feste forskjellige tilbehør og fjerne dem lett når du vil rengjøre maskinen.
Inkludert i pakken er en rustfri stålskål med en kapasitet på 4,8 liter. Du får også en ballongflail, en flat visp og en deigkrok. Alle er laget av rustfritt stål, som er en nyhet for premium modellen.
Ettersom maskinens kropp er laget av metall, er den robust og holdbar. Det er derfor Artisan varer lenge i hjemmet ditt selv ved daglig bruk. Mikseren er veldig stødig i bruk og er en fryd å bruke. Bare la fantasien flyte og lag de skjønneste retter med dette hjelpemiddelet!
Lydbøker som kan være fine å høre på for å leve mer her og nå
 
 
Her finner du blant annet bøkene til Eckhart Tolle, lest av forfatteren selv på engelsk, eller lest inn på norsk av andre. 

Adam Brown "How to change your mind"

Se på kategorien Personlig utvikling, der ligger det mye spennende. Det fine med lydbok er at du kan ha det med over alt og lytte til når du vil. Et abonnement gir deg muligheten til å lytte til så mange bøker du vil hver måned, og når du vil og det sprenger ikke bokhylla di.