Heidi Solberg

Mat som reduserer betennelser

Er du ofte usikker på hva du egentlig bør og ikke bør spise? 
Jeg har laget en E-book som jeg gir deg helt gratis idag! Den er nedlastbar til både telefon og PC og dermed lett tilgjengelig når du trenger den.

Legg igjen din informasjon her

Få tilgang til e-booken med en gang!

Møt Heidi, en holistisk mamma

 
Jeg var helt utslitt av våkenetter, dårlig søvn og mangel på trening!

Tidligere hadde jeg trent meg opp fra langvarig liggende stilling på grunn av fibromyalgi til å ha det veldig bra fysisk og psykisk.
Så ble min yngste datter syk, og dette sparket på en måte bena under meg. Å være godt trent hjalp meg ikke, jeg gikk rett i kjelleren!
Hun har nesten ikke vært på skolen på 6 år og all min ledige tid går med til å gruble på hvordan jeg skal kunne hjelpe henne og hva som egentlig feiler henne. Jeg har stor respekt for det norske helsevesenet, og som sykepleier er jo jeg en del av dette.
Men det norske helsevesenet kunne etter 2,5 år fremdeles ikke hjelpe oss!

Vi reiste til Los Angeles i 2018 for å få hjelp av en spesialist i nevrologi, dette hjalp oss noe, men vi fikk ikke bukt med årsaken til problemene.

Først da en skjønn dame hjalp meg med å finne ut at Amelia faktisk har Borreliose/Lyme med co-infeksjoner begynte det å skje noe med hennes situasjon.

Amelia ble bitt av fått som 8-åring, fikk antibiotika den gangen, men magesmerter og andre smerter og symptomer ble en del av hennes hverdag bare et par måneder etter det flåttbittet. 

Da hun  var 12 år kollapset kroppen hennes helt og siden da har hun stort sett ligget på sofaen. I perioder er hun bedre, spesielt sommeren er fin, men hun fungerer ikke resten av året. 
Hun er nå under behandling via et sykehus i Polen og vi merker bedring måned for måned. 

Det er tøft å ha fibromyalgi, og det er tøft når ungene våre blir alvorlig syke i tillegg. Så dobbel belastning har igjen satt sine spor i min arbeidsevne. 

Nå har jeg jobbet utrolig mye de siste årene.  
Jeg driver en hud og helseklinikk, og jeg jobbet deltid på sykehuset i tillegg. OG jeg hadde fremdeles energi! Må nesten tvinge meg selv til å sette meg ned og hvile. 

Nå har jeg igjen blitt nødt til å redusere arbeidsmengden utenfor hjemmet av hensyn til oppgavene rundt mammarollen til en ungdom som ikke fungerer optimalt. Det handler ikke om at jeg ikke orker å jobbe så mye lenger, jeg jobber like mye nå, bare med andre ting. 

Når hjernen til en med fibromyalgi blir utsatt for store mengder stress skjer det en "lockdown".... jeg greier rett og slett ikke å holde fokus så lenge i gangen. 


Med rene helse-og velværeprodukter og et aktivt liv kan jeg likevel fungere godt nok i hverdagen til å ta meg av familien min og klinikken og å hjelpe andre til også å få en bedre hverdag til tross for fibromyalgi og andre plager. Jeg kunne ikke klart meg uten disse produktene og de hjelper meg til å holde meg aktiv.Vil du vite mer?
Kontakt meg!

Contact Me