Hva er det som gjør at noen mennesker er snille og andre er IKKE det?

Hva er det som gjør at noen mennesker er snille og andre er IKKE det?
Dette er en liten reise inn i psyken. 

Jeg har alltid vært nysgjerrig på hva som gjør at vi mennesker blir som vi blir, hva er det som gjør at noen er genuint snille, mens andre ser ut til å kun ha lyst til å skade andre. Hva er det som fører til at vi blir sånn som vi blir?

Noen mennesker er villige til å ofre livet for mennesker de ikke kjenner, de føler antakelig at dette gir livet OG døden en mening, mens andre er villig til å drepe mennesker de ikke kjenner for en eller annen sak de brenner for, og noen har ikke engang en sak å brenne for...de vil bare skade og drepe. 

Er det vår bakgrunn som bestemmer hvordan vi blir? Er det våre oppvekstvilkår som bestemmer hvem og hvordan vi blir? 

Mange mener at bakgrunnen vår med våre erfaringer igjennom barndom og oppvekst er forklaringen på hvordan vi blir som voksne. 

Jeg tror ikke at det er slik at våre oppvekstvilkår og erfaringer som bestemmer, da kan vi jo bruke dette og skylde på alle andre og ikke ta noe ansvar selv. 

Jeg tror det er tre viktige ting som ligger bak hvordan vi blir. Jeg kommer til å forklare dette i flere små blogartikler. 

  1. Det er menneskelige behov
  2. Hva vi mennesker tror og 
  3. Forstå de følelsene vi er blitt så vant til at vi er blitt helt avhengig av å føle på, så vi finner en vei til å kunne føle de uansett hva vi må gjøre for å komme dit. 


Disse tre filterne påvirker alle deler av livet vårt. 

Hvis du vil vite hva jeg tror er helt grunnleggende som former menneskets natur?

Jeg tror ikke det er vår bakgrunn som bestemmer, den former oss, men den bestemmer ikke hva vi gjør videre. Det er ikke miljøet vi lever i, det er ikke våre interne konflikter, det er ikke om vi har nok fine mennesker rundt oss som hjelper oss med å forandre oss, det er ikke hvilke medisiner som renner gjennom kroppen vår, selv om det kan være ganske nyttig, misforstå meg ikke, det er ingen av disse tingene alene, det er ikke din meridian og det er ikke hvilket stjernetegn du er født under. Ingen av disse tingene alene, selv om de påvirker oss på enkelte områder av livet.

Min overbevisning er dette: 

Det er IKKE våre betingelser, men våre avgjørelser som former vår skjebne. 

Det er når du tar bestemmelser, at din skjebne blir avgjort, selv nå når du hører dette. Du kan blåse av meg, gå videre og tenke at den kjerringa er helt dust, eller du kan ta det til deg og tenke på hvordan valgene du har tatt har påvirket deg og det livet du lever. 

Du kan tenke at ja, nå ble jeg interessert, fortell meg mer, jeg vil vite hvordan dette kan brukes i mitt eget og mine nærmestes liv. Hvordan jeg kan bruke dette til å lage en forandring i mitt liv og kanskje også i mine nærmestes liv. 

Hvis du er på det stedet, så fortsetter du å lese. 

Hvis ikke, så har du antakelig allerede sluttet å lese og funnet noe annet å lese eller satt på Netflix eller satt på noe fin musikk.

Så hva er det som bestemmer hvordan vi blir? Hvilke avgjørelser er det vi tar hvert eneste millisekund av livet? Hvilken avgjørelse tar du akkurat nå når du fortsette å lese dette? Eller når du velger å slutte å lese?
Det er hva du fokuserer på! 
Hva du VELGER å fokusere på. 

Fordi det du fokuserer på skaper noen følelser i deg, og det kan være både god og vonde følelser, og når du fokuserer mere på det får du enda flere av de følelsene. 

Der fokus går - energien rår!

Vi har mønstre i livet som vi fokuserer på! 

Hvilke mønstre har du? 


Vil du ha en mail neste gang jeg blogger? Klikk her!

Følg meg gjerne på youtube her! Klikk på abonnere (det er helt gratis) så får du oppdatering når jeg legger ut noe nytt. 

7 gode grunner til å ha en liten grønnsakshage

7 gode grunner til å ha en liten grønnsakshage
I løpet av de siste tiårene har det skjedd en endring mot mekanisering og homogenisering av jordbruk. 
Dette har ført til økt bruk av plantevernmidler, tilsetningsstoffer, ugressmidler, syntetisk gjødsel og masseproduksjonsteknikker. 

Alt dette påvirker helt klart menneskehetens helse, og nye sykdommer sprer seg raskt blant mennesker og dyr og også til fuglene.

Verdens helseorganisasjon produserer rapporter for å vise hvordan bruken av kjemikalier og andre produkter på mat, kombinert med produksjonsprosessene involvert, faktisk er en trussel for helsen vår.

Hvis du har plass til noen potter eller til og med har et lite stykke jord, er det en klok avgjørelse å dyrke dine egne økologiske grønnsaker. 

DAFkHFxojqs

I dag presenterer jeg deg for syv gode grunner til å gjøre dette:

1. Du vil ikke ha noen tilsetningsstoffer i grønnsakene dine. 
Forskning har vist at tilsetningsstoffer i maten vår kan forårsake hjertesykdommer, osteoporose, migrene og hyperaktivitet blant annet.

2. Du vil ikke bruke plantevernmidler eller syntetisk gjødsel. 
Disse kjemiske produktene brukes for å få avlinger hele tiden uavhengig av jordsmonn eller værforhold, og påvirker kvaliteten på grønnsakene. Dessuten er vanligvis plantevernmidler giftig for mennesker.

3. Grønnsakene dine vil ikke være genmodifisert (GM). 
Antibiotika, legemidler og hormonforstyrrende kjemikalier brukes på grønnsaker for å få de til å bli større og flere. En av konsekvensene av denne praksisen er grønnsaker som ser like ut de er vanligvis litt smakløse. Disse hormonforstyrrende stoffene har påvirkning på oss som ennå ikke er ferdig studert, men mye tyder på at de kan linkes til flere typer kreft. 

4. Å spise dine egne økologiske grønnsaker vil være mye sunnere for deg. 
De vil ikke inneholde noen av produktene eller kjemikaliene nevnt ovenfor, og de vil være mye mer naturlig enn de du finner på supermarkedet. Du risikerer ikke å bli forgiftet sakte av maten du spiser når du har dyrket den økologisk i egen hage.

5. Dine egne økologiske grønnsaker vil være mye mer smakfulle. 
Bruk av plantevernmidler, syntetisk gjødsel, hormoner og antibiotika får grønnsaker til å vokse unaturlig og ta smaken fra dem. Med økologiske grønnsaker blir matlagingen din forbedret ettersom smaken også vil være mye bedre.

6. Økologisk landbruk er miljøvennlig. 
Fordi du ikke bruker sprøytemidler eller andre like skadelige produkter på grønnsakene dine, vil du ikke
skade jorda eller luften med de kjemiske komponentene.

7. Når du dyrker dine egne økologiske grønnsaker, bidrar du til hele klodens bærekraft.

Små lokalsamfunn har blitt grunnlagt der medlemmer utveksler produkter som de dyrker naturlig, og dermed
bidra til å skape et vennlig og bedre sted for oss alle.

Til syvende og sist betyr det å spise økologiske produkter bare at vi ikke tilsetter noe annet til dem enn de ville fått fra jorda de dyrkes i. 
Som du kan gjette, tilsetningsstoffer, gjødsel, plantevernmidler eller hormoner er ikke komponenter i naturlig dyrket mat. 
For bedre omsorg for helsen din, dyrk dine egne økologiske grønnsaker - og et par store potter er alt du trenger for å begynne. 

Ennå en bonus du får med er den tilfredsstillelsen du får når du kan høste dine egne grønnsaker og servere disse vel vitende om at de er sunnhet fra innerst til ytterst!

Du kan også handle økologiske grønnsaker i butikken eller på lokale utsalg fra økologiske gårder rundt omkring. 

Spør deg selv, hva er viktigere enn helsa di?

Vi klarer ikke å leve helt giftfritt, det er umulig, men vi kan gjøre så godt vi kan. I denne artikkelen finner du tips til hvordan du kan styrke kroppen i jobben med å kvitte seg med de avfallsstoffene vi får i oss uansett hvor flinke vi er. Kan vi begrense det så er det bra, og å fjerne de giftstoffene vi får i oss er et must!



Vil du ha en mail neste gang jeg blogger? Klikk her!

Følg meg gjerne på youtube her! Klikk på abonnere (det er helt gratis) så får du oppdatering når jeg legger ut noe nytt. 


Kroniske betennelser, hvordan kan vi bli bedre?

Kroniske betennelser, hvordan kan vi bli bedre?
Har du også hørt eller lest at betennelse i kroppen er synderen for så mange helseproblemer?

Hvor kommer disse fra?


Det finnes mange slags dietter og kosttilskudd som hevder å redusere betennelse. 

Men hva betyr det hele? 
Hva er årsaken til betennelse, og hvorfor forårsaker denne opprinnelige naturlige prosessen i kroppen så mye kaos? 

Her er litt fakta om tegn og symptomer på mild til kronisk betennelse og hvordan det påvirker søvnen vår i en ond sirkel.

Hva er betennelse?

Betennelse er en hvilken som helst tilstand der en del av kroppen blir rød, hoven, varm og noen ganger smertefull. Betennelse kan komme som reaksjon på en skade eller infeksjon. En av de enkleste former for betennelse er å kutte fingeren eller brenne hånden. Betennelse er avgjørende for kroppens immunrespons fordi det hjelper kroppen å avverge infeksjon og reparere skadet vev. Betennelse er når kroppens hjelpeceller marsjerer frem for å reparere en skade. Det er helt normalt å bli rød og hovne litt i tilhelingsprosessen etter en skade. 

Men det er også mer subtile typer betennelser der immunforsvaret frigjør små mengder inflammatoriske molekyler i kroppen i et forsøk på å avverge sykdom og beskytte mot sykdom.

Hvis denne inflammatoriske prosessen fortsetter for lenge, kan den bli problematisk.

Vanlige symptomer på betennelse


Som et resultat av skade:

  • Rødhet
  • Hevelse (ødem)
  • Varme
  • Smerte
  • Tap av funksjon
  • Intern eller systemisk betennelse:
  • Utmattelse
  • Brystsmerter
  • Feber
  • Magesmerter
  • Leddsmerter / tap av mobilitet
  • Utslett

    Kardiovaskulære effekter:
    I det kardiovaskulære systemet (hjerte-kar-systemet vårt) øker betennelse av lav grad risikoen for type 2-diabetes, alkoholfri fettleversykdom, kardiovaskulær sykdom og fedme. Dette er fordi fettvev øker med immuncelleinfiltrasjon (spesielt tumornekrosefaktor) og interleukiner, og dette endrer insulinfunksjonen og lipidmetabolismen. Mange fagutrykk, men enkelt sagt gir det risiki for hjertesykdommer og diabetes.

    Det kan oppleves som høyt blodsukker, tisse altfor mye, eller føle deg dehydrert til tross for at du har drukket mye.

    Autoimmun sykdom:
    Fremvoksende bevis tyder på at betennelse i lav grad endrer tarmmikrobiota, og dette kan føre til fullblåste inflammatoriske tilstander, som cøliaki, inflammatorisk tarmsykdom og revmatoid artritt.

    Noen tegn på dårlig tarmhelse inkluderer forstoppelse, diaré, magesyke, oppblåsthet eller illeluktende avføring.

    Nevrologiske problemer:
    Betennelse av lav grad kan også forårsake betennelse i vevene i nervesystemet eller nevroinflammasjon. Dette kan føre til feber, tretthet, anhedonia (alvorlig depressiv lidelse), depresjon og kognitiv svikt.

    Betennelse og søvn: en ond syklus
    Forskere oppdaget først sammenhengen mellom søvn og betennelse på 1970-tallet. Tidlige studier viste først at inflammatoriske formidlere som interleukiner, tumornekrosefaktor og cytokiner, interagerer med sentralnervesystemet. Disse cytokinene øker søvnigheten vår, og de fungerer som en forsvarsmekanisme under akutt sykdom.

    Kroniske inflammatoriske sykdommer, spesielt de med smerter, kan føre til søvnløshet. Og søvnløshet kan forverre betennelse. I en studie var det for eksempel dobbelt så sannsynlig at personer med astma og leddgikt slet med å sove som mennesker uten disse betennelsestilstandene. I tillegg sier Arthritis Foundation at opptil 70% av mennesker med slitasjegikt sliter med å sovne og forbli i søvn.

    Det verste med søvnløshet når du allerede har en betennelse-sykdom, er at søvnløshet gjør at du er disponert for enda mer betennelse. Så den underliggende sykdommen blir verre, og da blir søvnløsheten verre, og det fortsetter så i en ond syklus.

    Som om det ikke var ille nok, øker også autoimmune sykdommer forekomsten av søvnløshet. For eksempel er overaktiv skjoldbruskkjertel (hypotyreose) preget av søvnløshet. Smerten ved revmatoid artritt forårsaker søvnløshet hos mer enn 80% av personer med sykdom. 60% av mennesker med lupus eller myasthenia gravis rapporterer søvnforstyrrelser, og 20% rapporterer søvnighet på dagtid.

De skadelige effektene av søvnmangel:
Når vi lider av søvnmangel, produserer kroppen et forsvar mot sykdom ved å øke hvite blodlegemer og inflammatoriske celler, som interleukiner, cytokiner og C-reaktivt protein. Økningen i disse betennelsesmeglerne fører til mer betennelse i hele kroppen. Så selv om du ikke har sykdom til å begynne med, kan søvnmangel skape det ideelle miljøet for sykdommer.

Redusere betennelse:

Den gode nyheten er at betennelse er helt reversibel. Mange livsstilsendringer kan bidra til å redusere eller eliminere de fleste betennelser i kroppen:

  • Kosthold: Spis en diett rik på frukt, grønnsaker og fullkorn. Begrens sukker, bearbeidet mat og kjøtt. Lær mer om helsemessige fordeler av et plantebasert kosthold.

  • Trening: Bare 20-30 minutter med moderat trening per dag kan bidra til å redusere kronisk betennelse.

  • Behandle stress: Kronisk stress påvirker søvn og immunsystemfunksjon. Vurder et yogakurs eller daglig meditasjon for å redusere stress. Her er mine tre gratis tips for bedre søvn!

  • Gå ned i vekt: Fedme bidrar også til både dårligere søvnkvalitet og kroppsbetennelse.
Sliter du med å få i deg nok grønnsaker hver dag? Hva med å ta dette som tilskudd i form av en ferdig laget frøsmoothie? Disse betennelsesdempende frøene har gitt meg et helt nytt liv. Kan nesten glemme at jeg faktisk har fibromyalgi.  Les mer her!

Trenger du hjelp med livsstilsendring? Mer informasjon om kursene mine her!

Vil du ha mine tre tips til bedre immunforsvar? Klikk her!

Følg meg på youtube for mine videoer om helse, kosthold, trening med mere her!

Giftstoffer i kroppen?

Giftstoffer i kroppen?
Avgiftning av tungmetaller, er dette nødvendig?

Notater og tanker etter foredrag av Dr Zita Csomai, Ungarsk naturlege



Jeg ble kraftig forgiftet da jeg ved 23-års alder skulle fjerne amalgam fra tennene mine. Jeg ble alvorlig syk og har i ettertid skjønt at dette har påvirket meg mye i årene etterpå, og kanskje tilogmed påvirket ungene mine sin helse. 

De fleste har hørt om "The Mad Hatter" fra Alice i eventyrland. 
Hattemakerne jobbet med gass fra bly og de ble faktisk gale av dampen. 

Det er flere stoffer enn bly vi kan bli forgiftet av, den lista er skummelt lang og vi har forskjellig toleranse for de stoffene vi utsettes for. 

For å forklare på en enkel måte hvordan vi blir forgiftet: 

Inne i cellene skal det være balanse i stoffene/ladingene. Når cellene blir ladet feil, leter de etter nye måter å finne balanse på. Cellene vil erstatte det de mangler med det første de finner som ligner, og det er ikke nødvendigvis sunt for oss. 

Når maten vår ikke inneholder nok mineraler som magnesium og silisium, da finner kroppen andre erstatninger, og de kan være giftige.

Når du føler symptomene i kroppen din er det faktisk helt krise. 
Kroppen vår kompenserer hele tiden og reparerer hele tiden og du kjenner ingenting før det er total krise, og kroppen begynner å lagre heavy metaller for å erstatte de mineralene vi skulle spist. 



Ris er egentlig ikke så lurt å innta store mengder av.
All ris inneholder store mengder arsenikk, det er en kilde til forgiftning spesielt om man spiser store mengder.

Amalgam er et annet stoff som veldig skadelig når det frigjøres i kroppen. Det er fremdeles i bruk enkelte steder, men det skal være forbudt innen 2030. Amalgam kan føre til kvikksølvforgiftning. Har du amalgam-fyllinger er det anbefalt å gå til en dyktig tannlege og fjerne disse på en trygg og forsvarlig måte slik at du ikke blir forgiftet av dette. 

Sjokolade som er så innmari godt inneholder store mengder kadmium, bly og andre giftstoffer. Kjøp sjokoladen din i Norge, fra norske fabrikker, men du kan fremdeles ikke være helt trygg, så det beste er å redusere mengden du spiser. 

Babymat!

95% av all ferdiglaget babymat i verden inneholder cadmium, kvikksølv, bly og arsenikk, spesielt de produktene som er laget med ris. Ennå en grunn til å lage babymaten selv med gode og økologiske råvarer. 


Aluminiumsfolie er laget av aluminium, det kommer i maten via de begerne maten kjøpes i og når vi pakker inn maten i aluminiumsfolie. Dette er også et stoff vi bør begrense. 

Tidligere inneholdt vaksinene bly, det gjør de ikke lenger, nå inneholder de aluminium som heller ikke er så bra. Det er også dessverre slik at  mange medisiner inneholder tungmetaller. 

Det er blant annet mange tungmetaller i antisyremedisiner som veldig mange går på i åresvis. 

Tunfisk inneholder høye mengder bly, og det er flere som har blitt alvorlig forgiftet av å spise mye fet fisk.  Også en del fiskeoljer kan ha mye bly i seg, så det er viktig å være nøye med hva vi spiser og hvor vi kjøper det. 


Maling inneholder også tungmetaller, og disse puster vi inn når vi maler. Mange malingsleverandører leverer nå "giftfri" maling, men spørsmålet er hvor giftfritt det egentlig er. Slike oppdagelser kommer plutselig noen år etterpå som regel. Så husk å lufte godt når du maler og sov ikke i nymalte rom. Selv blir jeg syk av all maling, også den "giftfrie", jeg blir kjempekvalm og svimmel når jeg maler. 

Mange kosmetiske produkter inneholder også mye tungmetaller, det gjelder å sjekke innholdslista og gjerne handle det som er kjent for å være giftfritt og kanskje ikke det billigste du finner. Det betyr ikke at alle dyre merker er giftfri, du må gjerne legge litt jobb i å undersøke dette eller spørre noen som har greie på det. 


Vi klarer ikke å unngå tungmetaller, det er en helt umulig oppgave. 

Men dersom vi er godt dekket i kroppen med de mineralene og stoffene vi trenger gjennom kostholdet vårt så er vi ganske bra beskyttet. Det er når kroppen mangler mineraler og vitaminer at vi får en forgiftningssituasjon fordi cellene erstatter det de mangler med giftige komponenter vi utsettes for i miljøet til daglig. 



Tungmetaller, hva gjør de med oss?

  • Blokkerer cellefunksjon 
  • Blokkerer enzymer (fordøyelsesenzymer, DPP IV)
  • Blokker hormoner (insulin, thyroid, sex-hormoner)
  • Kan føre til adrenal fatigue
  • De liker kroniske virus og dermed fører de til at vi blir kronisk sykere
  • Endemics (høyt blodtrykk, diabetes, arteriosklerose, kreft, autoimmune sykdommer)


Hvordan skal vi beskytte oss eller detoxe (avgifte kroppen)?

Få fordøyelsessystemet i gang først. Dersom tarmen ikke funker så klarer ikke kroppen å jobbe optimalt. 
Så gå til angrep på kroniske virus med antivirale planter og urter som støtter kroppen samtidig. 


Det tar gjerne 1-2 måneder for å få tarmen skikkelig i gang. 
DAFi0Ciwa2E

Så er det lurt å få inn mineralene, Kalsium, magnesium og chrom, i tillegg.

Chelators (fraktvogner) kan ta tak i tungmetallene og få de ut. 
Det er også veldig viktig å beskytte hjernen ved heavy metal detox og hjelpe hjernen med å avgifte seg.


Massasje er også lurt å gjøre for å hjelpe kroppen med å drenere, stimulere lymfene og renske ut giftstoffene. 


Viktig informasjon: 

IKKE gjøre detox ved :
  • Graviditet, amming
  • Babyer og barndom
  • Akutt sykdom, ulykker
  • Pasienter med veldig dårlig helse
  • Under og etter kjemoterapi

Men vi kan støtte cellefornyelse og celledetox.

Dersom du står på faste medisiner som for eksempel diabetesmedisiner må du også være forsiktig og gjøre denne jobben i nært samarbeid med din lege. 


Symptomer og bivirkninger under heavy metal detox

Magesmerter, smerter, inflammasjoner, 


Her er en liste over stoffer og urter som hjelper kroppen med antiviral aktivitet og avgiftning. Det finnes flere, men dette er en god start. 


Black Cumin Seed (Svartfrø) Mye forskning på dette området. 

Den inneholder blant annet: 
  • Nigellidine
  • a-Hederine
  • Thymoquinone
  • og den er bevist sterkt antiseptisk og antiinflammatorisk. 
Når du skal avgifte er det lurt å først ha tatt prøver som viser hvilke stoffer du har i systemet ditt idag, så er det viktig å ta prøver underveis. 

Detox: 

  • Høye mengder magnesium, chromium, selenium, Chlorophyll, hvetegress, all grønne grønnsaker og medisinske sopper.
  • Chelators (stoffer som får tungmetallene til å binde seg til de så de kan skylles ut av kroppen) : Spirulina, chlorella, Magnesium-citrate og noen medisinske sopper.
  • Dandelion - Løvetann støtter all slags avgiftning
  • Lever-støtte ved detox er nødvendig og her er Mariatistel fantastisk. 
  • Røde Tranebær er nervestyrkende og det er viktig å beskytte nervene ved detox. 
  • Koriander og koriander frø kan hjelpe for å løsne tungmetaller fra hjernen.
  • Chlorella og spirulina (Alltid bruke begge samtidig da de støtter og forsterker hverandres egenskaper)

Clorofyll er grønt blod og veldig effektiv til rensking.


Det er lurt å ha tilstrekkelig med magnesium i systemet da magnesium har mer enn 600 funksjoner i kroppen. Blant annet disse: 
  • Energiserer kroppen, 
  • Detoxer kroppen
  • Fornyer cellene
  • Gir oxygen


DAFi0OCWdwM

Løvetann

  • Den mest kraftfulle detox planten, den er som rensesystemet til et luksushotell
  • Inneholder mange mineraler, vitaminer, og andre aktive ingrediensr
  • Støtter alle kjertlene og fordøyelsen.


Enzymene i hvetegress hjelper kroppens enzymer. 



Ta Detox i minst 6 måneder. 


Alltid starte med fordøyelsen, hvis ikke tarmen fungerer optimalt vil det påvirke alt annet. 

Medisinsk kull plukker opp metallene i tarmen og frakter de ut. 

Med hårprøver ser vi bare de tungmetallene som har forlatt kroppen for en stund siden. 
I urinen ser vi det som har forlatt kroppen nå i dag 

Ønsker du hjelp med detox eller å finne ut om du trenger å detoxe? 

Kontakt meg om du vil ha hjelp til dette. De fleste voksne har en del giftstoffer lagret opp gjennom årene og kan ha mye å hente på å ta en utrensk. 




Vil du ha en mail neste gang jeg blogger? Klikk her!

Følg meg gjerne på youtube her! Klikk på abonnere (det er helt gratis) så får du oppdatering når jeg legger ut noe nytt. 



#kvinnehelse23, hva er det?

#kvinnehelse23, hva er det?
15.-17. april 2023 hadde vi det første #kvinnehelse GRATIS online eventet.

Jeg fikk ideen for et par måneder siden etter å ha brukt mye tid på å lete etter alternative behandlingsalternativer til min datter som lider av borreliose og co-infeksjoner etter borreliose. Hun er fremdeles alvorlig syk selv om vi ser en viss fremgang etter de behandlingene hun har fått. Det er fremdeles en lang vei å gå. Det er en seig sykdomstilstand å behandle. 

Det er så vanskelig å danne seg en oversikt over behandlinger som finnes i det alternative spekteret. Det finnes ingen oversikt over hva som finnes, og det er vanskelig å vite hvilke søkeord man skal bruke når man leiter på internett i det alternative spekteret.

Det er mange tilstander, diagnoser og plager der det offentlige helsevesenet kommer til kort hva gjelder tilbud til oss, og vi er da overlatt til å klare å finne frem selv i et mylder av tilbud. 

Selv har jeg fibromyalgi og jeg har utviklet en metode basert på forskning for å hjelpe andre med fibromyalgi til å finne tilbake til en hverdag med mere glede og mestring. Jeg tilbyr også onlinekurs der du kan finne ditt sanne jeg og oppnå personlig vekst og utvikling, og et program for å bli kvitt automatiske negative tanker samt flere program under utvikling. 

Å jobbe med personlig vekst og utvikling er utrolig givende og tilbakemeldingene for de som er med i de programmene er at det hjelper de på alle områder i livet. Dette ønsker jeg å dele med så mange som mulig, og jeg ønsker at alle skal kunne se at de har flere valg!

Jeg har vært tilskuer/lytter til mange online Summits på engelsk med forskjellige temaer, og har hatt utrolig utbytte av dette både faglig og personlig. Og plutselig kjente jeg at dette skal jeg arrangere på norsk!

To måneder etter hadde vi det første eventet og det var en kjempesuksess!

Vi sendte live i zoom i 8 timer hver dag i tre dager og det var en fantastisk stemning hele veien. 


Sååååå mange fantastiske kommentarer og tilbakemeldinger som vi har fått både underveis og etter arrangementet. 

Det var tydelig at det var et hull i markedet her, og det hullet skal vi fortsette å fylle. 

Jeg satte i gang i februar 2023 med planleggingen og fikk med totalt 10 andre helsecoacher og veiledere som tilbyr kurs og informasjon online til eventet i april. 

Planleggingen gikk fort, vi hadde lite tid til markedsføring og vi var henrykt over 250 påmeldte og hele lørdag og søndag fra ca kl 1000 på morgenen og frem til kl 1800 var det konstant ca 60 stykker pålogget zoom og facebook-gruppa vi sendte i samtidig. 


Dette var vårt første event, og dette var bare begynnelsen! 

Neste år 12.-15.april 2024 skal vi ha neste event og da vil det handle om hormonell helse, overganger og sexualitet i overgangene. 

Vi gleder oss allerede og regner med at det blir et mye større event når vi nå har ett helt år å planlegge det på og sende ut informasjon om det på. Det kommer til å være flere tilbydere og jeg har noen gullkort i ermet denne gangen også. 


Vi kommer til å poste på en offisiell facebooksiden om eventet etter hvert som vi får programmet på plass, så følg med og del gjerne informasjonen videre med dine venner. På denne offisielle facebooksiden vil det komme informasjon når ting begynner å komme på plass. 

Mer informasjon om kursene mine får du via denne linken. 

Følg meg gjerne på youtube her! Klikk på å abonnere så får du oppdatering når jeg legger ut noe nytt. Det er helt gratis!

 
Read Older Updates Read Newer Updates